"Te urăsc, porcule!" Imagini ȘOCANTE cu un refugiat sirian, bătut cu sălbăticie de un șofer de autobuz (VIDEO)

"Te urăsc, porcule!" Imagini ȘOCANTE cu un refugiat sirian, bătut cu sălbăticie de un șofer de autobuz (VIDEO)
foto: captură video

Un șofer de autobuz din Suedia a fost surprins în timp ce a agresat fizic și verbal refugiat sirian. Incidentul a fost filmat de un martor. Într-un interviu, bărbatul a susținut că voia să urce în autobuz, dar șoferul i-a închis ușa în nas, dar până la urmă a urcat.

Altercația violentă s-a întâmplat marți, pe insula Öland în largul coastei de est a Suediei, care găzduiește un centru de refugiați. Omul este identificat de presa locală ca fiind Muhammed, care a fugit de razboiul din Siria, conform RT.

"Te urăsc, porcule!" Imagini ȘOCANTE cu un refugiat sirian, bătut cu sălbăticie de un șofer de autobuz

#DIRECT_ONE_9fyom7#

Sirianul a zis că i-a făcut o poză șoferului pentru că nu e prima dată când se întâmplă asta și că vrea să–l raporteze ca să fie pedepsit.

Când autobuzul a oprit la următoarea stație, șoferul a încercat să-i facă o poză lui Muhammed, dar acesta și-a acoperit fața.

Acest lucru se pare că s-a întâmplat când un alt pasager începe să filmeze incidentul.

Clipul arată cum șoferul și sirianul se ceartă din cauza fotografiei. Altercația devine și fizică, șoferul începâns să smulgă hainele de pe refugiat. De asemenea conducătorul auto l-a lovit în cap și apoi peste ceafă în repetate rânduri, spunând: Te urăsc, porcule!

Purtătorul de cuvânt al companiei unde lucrează șoferul a susținut că acesta afost suspendat și că este supus unei anchete disciplinare.

„Doar am văzut clipul, dar este incredibil de tragic și neplăcut să vezi și bineînteles e inacceptabil, iar noi nu putem tolera asta”, a spus purtătorul de cuvânt.

Incidentul a fost raportat și poliției. Șoferul se pare că a depus și el o plângere spunând că a fost lovit peste mână în timpul altercației.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”