Țeapa dată turiștilor români de unii hotelieri din Grecia. O familie cu doi copii a ajuns într-o situație disperată

Țeapa dată turiștilor români de unii hotelieri din Grecia. O familie cu doi copii a ajuns într-o situație disperată
plaja de marmură, Thassos Grecia, sursă foto: captură YT

Nu toți românii care au decis să își petreacă vacanța în Grecia au putut să se bucure așa cum sperau de concediu. Deși Grecia este una dintre destinațiile preferate de români, nu doar pentru plajele exotice ci și pentru serviciile oferite turiștilor de către hotelieri, în această vară au existat și experiențe mai puțin plăcute.

Experiență neplăcută pentru unii turiști români în Grecia

De o experiență total neplăcută a avut parte o familie cu doi copii care a fost înştiinţată de anularea rezervării abia când pornise deja la drum. Turista a povestit întreaga pățanie pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Femeia şi-a făcut rezervarea la un hotel din Thassos, dar reprezentanţii hotelului i-au anulat-o fără să o înştiinţeze imediat.

Turista a aflat despre anulare doar când se afla deja aproape de Grecia.

„Suntem pe drum spre Thassos şi tocmai ne-au trimis mesaj de la cazare că rezervarea noastră a fost anulată. Nu pot sa cred, sunasem la ei, alaltăieri, rezervare pe Booking. Căutăm cazare doi adulţi şi doi copii. Nu am găsit nimic. Ne întoarcem acasă. Bătaie de joc. Endless blue apartments, ei sunt vinovaţi”, a relatat femeia.

Cei care i-au aflat experiența au venit cu sugestii de cazare şi cu sfaturi. Mai ales că unii dintre internauți au povestit că au avut parte de probleme asemănătoare din cauza neseriozităţii grecilor.

Au existat români care i-au oferit imediat sugestii:

„Doamnă, găsiţi cazare pe insulă. De fiecare dată când am fost, în plin sezon sau uşor mai pe final, am văzut anunţuri cu free rooms. Mă rog, eu nu m-aş întoarce, aş căuta cazare la faţa locului. Apoi, nu anulaţi pe Booking, faceţi reclamaţie pe platforma şi poate va dau ei alternative. Măcar atât!”, a fost un alt sfat.

Urmăriți B1TV.ro și pe