Teroare pe autostradă: Mai multe persoane au fost rănite grav în urma unui accident produs de un camion (FOTO, VIDEO)

Teroare pe autostradă: Mai multe persoane au fost rănite grav în urma unui accident produs de un camion (FOTO, VIDEO)
foto: Fabián Lozano / Facebook

O filmare arată momentul în care un camion care transporta tije de oțel intră într-o barieră de taxare aflată pe o autostradă din Mexic.

În urma incidentului, au fost răniți șapte oameni, unii dintre ei fiind implicați într-o lucrare de reparare a unei zone deja afectate de un accident.

Potrivit presei locale, frânele camionului nu au mai răspuns comenzii șoferului. Camionul s-a lovit de bariera respectivă și tijele de oțel au început să zboare prin aer, potrivit RT.

Mai multe echipaje de salvare și Crucea Roșie au ajuns la fața locului pentru a acorda ajutor. Doi dintre răniți au fost duși la un spital local cu elicopterul.

Autostrada La Marquesa-Toluca a fost locul în care s-a produs un număr mare de accidente, de-a lungul timpului. În aprilie, o remorcă s-a prăbușit și a explodat, omorând o persoană.

După incident, pe rețelele sociale au apărut numeroase fotografii și filmări care au descris cele întâmplate.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)