Texas: 3 copii abandonaţi trăiau într-un apartament în care se afla și scheletul fratelui lor

Texas: 3 copii abandonaţi trăiau într-un apartament în care se afla și scheletul fratelui lor
Foto: Pixabay

Doi părinți și-au abandonat copiii în casa lor din Texas, Statele Unite. Duminică, trei minori au fost găsiți. În același apartament a fost descoperit și scheletul unui al patrulea copil, fratele lor.

Caz șocant în Texas. Copii abandonați de părinți

Mama copiilor și concubinul ei au fost audiați de polițiști, apoi eliberați. Agenții au transmis că aceștia nu au fost deocamdată puși sub urmărire penală, scrie presa americană.

Ed Gonzalez, șeriful din comitatul Harris, a scris pe Twitter că părinții „probabil că nu au locuit în apartament de câteva luni”. Într-o conferință, acesta a mai susținut că situația e „oribilă, tragică”, minorii stând în condiții „destul de deplorabile”.

Cel mai mare dintre copii, un adolescent de 15 ani, a sunat duminică după-amiază la biroul șerifului din comitatul Harris și a spus că fatele său de 9 ani e mort de un an și trupul lui se află în camera de lângă cea în care stă el.

„Rămăsițele copilului par se fi aflat acolo de o perioadă lungă de timp. Și subliniez ”lungă””, a spus Gonzalez.

Șeriful a mai afirmat că adolescentul a încercat să aibă grijă de ceilalți frați ai săi, care au 7, respectiv 10 ani. Dar cei doi mai mici „păreau să fie subnutriți și prezentau semne de răni fizice”.

Toți copiii au fost transportați la spital. Ancheta continuă.

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE