Thailanda: Ministrul Turismului a pus gând rău industriei sexuale. "Vrem ca asta să ia sfârșit. Turiștii nu vin aici pentru așa ceva" (VIDEO)

Thailanda: Ministrul Turismului a pus gând rău industriei sexuale. "Vrem ca asta să ia sfârșit. Turiștii nu vin aici pentru așa ceva" (VIDEO)
foto: stickmanbangkok.com

De la femei frumoase la show-uri de ping pong, Thailanda a fost de multă vreme o destinație principală pentru turiștii interesați de sex. Cu toate acestea, Thailanda pe care toți o cunoaștem va suferi măsuri drastice, potrivit Russia Today.

Ministrul turismului din Thailanda, Kobkarn Wattanavrangkul, vrea să pună capăt industriei sexuale a țării. Potrivit spuselor acestuia, Kobkarn Wattanavrangkul vrea turism de calitate pentru Thailanda.

"Vrem ca industria sexuală să ia sfârșit. Turiștii nu vin în Thailanda pentru așa ceva. Ei vin aici pentru cultura noastră frumoasă", a explicat ministrul.

Viața de noapte din Thailanda

#DIRECT_ONE_pg0ahk#

Milioanele de turiști care călătoresc pentru sex nu sunt de acord. În ciuda faptului că prostituția este ilegală în Thailanda și a fost așa în ultimii aproximativ 70 de ani, țara este sediul pentru un mare schimb de favoruri sexuale. În timp ce majoritatea clienților sunt bărbați thailandezi, industria atrage, de asemenea, vizitatori străini, care vin în această țară pentru companie, senzații tari sau chiar soții.

Kobkarn Wattanavrangkul, care se află în poziția de ministru al turismului din 2014, avea planuri să pună capăt acestei industrii de când a ajuns în funcție.

Pattaya, o stațiune pe litoral și unul dintre cele mai mari centre de turism pentru sex, a fost ținta unui program pilot care va fi introdus și în restul țării. Scopul este rebranduirea locului și transformarea acestuia dintr-un loc în care turiștii vin în căutare de sex, într-un centru pentru sporturi marine. Zona a devenit casa a peste 1000 de baruri și localuri de masaj care operează, de fapt, ca bordeluri.