„Titanic” a fost „scufundat” în topul peliculelor cu cele mai mari încasări din Statele Unite

Titanic a fost scufundat în topul peliculelor cu cele mai mari încasări din Statele Unite

Schimbare importantă în clasamentul lungmetrajelor cu cele mai bune încasări din toate timpurile din Statele Unite. „Black Panther”, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, a depăşit „Titanic” şi a urcat pe locul trei.

După cele mai recente cifre ale box office-ului american, producţia Disney-Marvel a generat încasări de 665,3 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. Astfel, ea urmează „Star Wars: The Force Awakens” (2015), care a generat încasări de 936,7 milioane de dolari, şi „Avatar” (2009), cu 760,5 milioane de dolari.

„Titanic” (1997) al lui James Cameron a generat încasări de 659,3 milioane de dolari şi a coborât acum pe poziţia a patra în top.

La nivel global, „Black panther” a generat încasări de 1,29 miliarde de dolari şi se află pe locul al zecelea între filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Din distribuţie fac parte Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker şi Andy Serkis.

Tags: