Tragedie în Bulgaria: Doi români au murit pe loc în urma unui accident

Tragedie în Bulgaria: Doi români au murit pe loc în urma unui accident
foto:facebook

Doi tineri din Craiova au murit în urma unui accident, sâmbătă seara, lângă localitatea Turn din Bulgaria.

Andrei Filip, zis și Toto, este fiul Aureliei Filip, politician și fostă directoare a RAADPFL Craiova.

Andrei în vârstă de 27 de ani şi soţia lui, Iulia, în vârstă de 24 de ani se întorceau din concediu, din Grecia, când a avut loc nenorocirea.

Potrivitinfomreja.bg, accidentul s-a produs în jurul orei 18.15, pe autostrada bulgară A3, în apropierea punctului de trecere a frontierei cu Grecia de la Kulata. Cei doi tineri se aflau într-un Volkswagen Tiguan, împreună cu doi prieteni, și se îndreptau spre Sofia. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul mașinii, ieşind de pe carosabil și s-a răsturnat.

În urma incidentului, Andrei şi Iulia au murit pe loc, iar prietenii lor au scăpat cu viaţă şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte care au dus la producerea accidentului.

Mesajul emoţionant al mamei lui Andrei, postat pe pagina de Facebook

Vestea morţii fiului a devastat-o pe Aurelia Filip (politician și fost director al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ RAADPFL Craiova ), conform observator.

Femeia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant:

„Iulia si Toto, aţi fost totul pentru mine, acum vă aduc acasăpentru cele sfinte.
Dacă30 de ani eu am trăit pentru el, ştie cineva reţeta, cum sătrăiesc fără el? Cei care i-au cunoscut şi i-au iubit pot săîşiia rămas bun de la ei la biserica Sf. Gheorghe, acolo unde şi-au unit şi destinele!”, a scris Aurelia Filip.


Iulia si Toto, ati fost totul pentru mine, acum va aduc acasa pentru cele sfinte. Daca 30 de ani eu am trait pentru el,…

Publicată de Rela Filip peDuminică, 27 septembrie 2020