Tragedie în Moldova: Doi tineri, găsiţi împușcați în cap într-o maşină. Autorul ar putea fi un criminal în serie

Tragedie în Moldova: Doi tineri, găsiţi împușcați în cap într-o maşină. Autorul ar putea fi un criminal în serie
Doi tineri în vârstă de 18 şi respectiv 15 ani  au fost găsiţi împuşcaţi în cap într-o maşină abandonată din oraşul Durleşti, în apropiearea capitalei Republicii Moldova. Victimele au fost...

Doi tineri în vârstă de 18 şi respectiv 15 ani  au fost găsiţi împuşcaţi în cap într-o maşină abandonată din oraşul Durleşti, în apropiearea capitalei Republicii Moldova.

Victimele au fost identificate ca fiind Ilie Raicu era elev în clasa a XII-a, şi Olguţa Caslaru, elevă în clasa a VIII-a. Cei doi tineri mergeau la aceeaşi şcoală şi erau împreună de câteva luni.

Tinerii au fost găsiţi la aproximativ 500 de metri de Mănăstirea Sf. Andrei din Durleşti, într-o maşină abandonată marca BMW. Trupul neînsufleţit al băiatului a fost descoperit în portbagaj, în timp ce corpul fetei se afla în maşină, pe jumătate dezbrăcat, potrivit MAI Moldova.

Poliţiştii iau în calcul ipoteza unui criminal în serie, după ce în septembrie anul trecut, o crimă asemănătoare a avut loc în oraşul Ialoveni, trupul unei fete de 18 ani fiind găsit alături de cel al unui bărbat de 31 de ani, într-un automobil abandonat.

Doi tineri, împușcați în cap într-o maşină

Ultima oră
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”
12:13 - Klaus Iohannis, despre începerea anului școlar în format fizic: „Nu suntem acum la începutul pandemiei, vreau să cred că suntem spre sfârșitul pandemiei”