Turiștii ruși renunță la Crimeea și își planifică vacanțele în Daghestan (VIDEO)

Turiștii ruși renunță la Crimeea și își planifică vacanțele în Daghestan (VIDEO)
Foto: captura video.

Potrivit agențiilor de turism din Rusia, hotelurile populare din Daghestan au epuizat deja toate camerele pentru vara aceasta, ceea ce a cauzat dificultăți în rezervarea acestora în republica respectivă.

Crimeea, ocolită de turiștii ruși

Această situație se datorează creșterii cererii pentru vacanțele de vară în Daghestan în Federația Rusă. Conform raportului furnizat de „Turdom” pe baza informațiilor primite de la agențiile de turism, popularitatea vacanțelor în Crimeea, care a fost temporar ocupată, a scăzut printre cetățenii ruși încă din octombrie 2022.

Vicepreședintele Comitetului pentru Turism al Dumei de Stat, Tatiana Lobach, a declarat că după explozia podului Kerci nu a fost făcută nicio rezervare pentru camerele de hotel din Crimeea.

Oficialul atribuie scăderea fluxului de turiști ruși în peninsulă cu o serie de explozii care au avut loc la instalațiile militare. Conform Centrului pentru Rezistență Națională, autoritățile de ocupație din Federația Rusă din Crimeea întocmesc planuri de evacuare pentru angajații administrațiilor lor și familiile acestora, iar un plan similar a fost deja implementat în administrația de ocupație din Krasnoperekopsk, în nordul peninsulei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)