Ucraina: Incendiu de proporții într-un cămin de bătrâni. 15 persoane și-au pierdut viața (VIDEO)

Ucraina: Incendiu de proporții într-un cămin de bătrâni. 15 persoane și-au pierdut viața (VIDEO)
Sursa Foto: ukrinform

S-a dezlănțuit iadul, joi după-amiază, într-un azil de bătrâni dinestul Ucrainei.Cel puțin 15 persoane au fost ucise și alte 11 au fost rănite într-un incendiu uriaș care a cuprins instituția dinorașul Harkov (Kharkiv). În interior se aflau 33 de persoane, a anunțat serviciul de urgență al statului ucrainean.

Potrivit ukrinform, focul a izbucnitla etajul al doilea al clădirii și s-a extins în întrega clădire. Cauza producerii incendiului nu a fost stabilită cu exactitate, însă se pare că ar fi fost vorba despre o utilizare defectuoasă la un dispozitiv de încălzire.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenskiy l-a îndemnat pe Ministrul de Internă să demareze o anchetă.

28 de pompieriși șapte autospeciale sunt la fața locului. Incidentul a fost declarat urgență națională.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”