Un adolescent a cerut dezgroparea lui Maradona. Tânărul susține că Diego e tatăl său

Un adolescent a cerut dezgroparea lui Maradona. Tânărul susține că Diego e tatăl său

Un adolescent în vârstă de 19 ani a solicitat dezgroparea lui Diego Maradona, fiind ferm convins că fostul mare fotbalist a fost tatăl lui.

Un tânăr de 19 ani a cerut dezgroparea lui Maradona: ”Ochestiune de drept legal”

Maradona a încetat din viaţă miercuri, din cauza unei insuficienţe cardiace. Mii de oameni au mersla palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al starului argentinian,pentru a-i aduceunomagiufostului fotbalist.La nici o zi după ce a fost înmormântat, un adolescent a cerutdezgroparea sa pentru că susţine că fostul mare fotbalist este tatăl lui.

Ancheta de paternitate s-ar putea desfăşura concomitent cu cea de neglijenţă, deschisă de procurorii din Argentina pentru a stabili cu exactitate împrejurărileîn care a murit acesta.

Presa străină scrie că tânărul încearcă de 6 anisă facă un test de paternitate,dar fostul atacantul a refuzat de fiecare dată în timpul vieții.

“Vrem să transmitem condoleanţele noastre familiei lui Maradona. Nu avem nimic personal cu nimeni, este o chestiune de drept legal. Există un tânăr care vrea să afle cine e cu adevărat”, a declarat Joze Nunez, avocatul presupusului fiu al lui Diego Maradona.

Oficial, Diego Maradona are 5 copii, făcuţi cu 4 femei. Se vehiculează că ar mai avea alţi 6 copii nelegitimi în Cuba, a căror existenţă a recunoscut-o abia anul trecut.

Presa argentiniană scrie că pe măsură ce vor începe procedurile de succesiune, este posibil să mai apară şi alte persoane care să susţină că sunt copiii lui. În prezent, nu esteclar ce avere lasă marele fotbalist în urma sa. Jurnaliștii scriu că ar putea fi vorba de 75 până la 100 de milioane de dolari, 5 proprietăţi, precum și mai multe maşini care valorează câteva sute de mii de dolari.

Anchetă în cazul decesului lui Diego Maradona

Autoritățile argentiniene au deschis o anchetă pentru a stabili dacă a existat neglijență în cazul decesului lui DiegoMaradona, parchetul încercând să afle dacă fostul jucător a primit îngrijirile necesare.

”Anchetă a fost deschisă deoarece este vorba despre o persoană care a murit acasă și nimeni nu a semnat un certificat de deces. Asta nu înseamnă că există suspiciuni de nereguli”, a declarat pentru AFP o sursă judiciară.

Campionul mondial din 1986 a murit, miercuri, la 60 de ani, de ”insuficiență cardiacă acută, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficiență cardiacă congestivăcare a generat edem pulmonar acut”. El a murit la locuința sadin localitatea Tigre, unde locuia din 11 noiembrie.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)