Un băiețel a vrut să îl imite pe Batman și a căzut de la etajul trei al unui mall, pe ciment (IMAGINI ȘOCANTE)

Un băiețel a vrut să îl imite pe Batman și a căzut de la etajul trei al unui mall, pe ciment (IMAGINI ȘOCANTE)
Un băiețel în vârstă de cinci ani, s-a gândit să îl imite pe supereroul său preferat, Batman. Incidentul s-a întâmplat într-un mall din Rusia, unde el s-a prins de balustrada scării rulate, prefăcându-se...

Un băiețel în vârstă de cinci ani, s-a gândit să îl imite pe supereroul său preferat, Batman. Incidentul s-a întâmplat într-un mall din Rusia, unde el s-a prins de balustrada scării rulate, prefăcându-se că zboară.

În imagini se vede cum două femei, probabil rudele sale, încearcă să îl oprească, însă fără succes.

Dezechilibrându-se, copilul a căzut de la etajul trei al mall-ului și s-a izbit de podeaua de beton. Ca printr-un miracol, el nu numai că a supraviețuit, dar a scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Un copil cade de la etajul trei, prefăcându-se că zboară ca Batman

Embed: " />
Ultima oră
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)