Un bărbat a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu: „Păi nu vedeți ce se întâmplă în oraș?”

Un bărbat a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu: „Păi nu vedeți ce se întâmplă în oraș?
Pistolarul din Onești / Foto: Captură Antena 3

La o zi după dubla crimă din apartamentul din Onești și intervenția eșuată a polițiștilor, un alt caz bizar a fost descoperit în micul oraș din orașul băcăuan. Un bărbat înarmat a fost oprit pe stradă și deposedat de pistolul cu care se plimba falnic, la brâu. Cetățeanul înarmata fost descoperit de reporterii Antena 3.

Bărbatul s-a lăudat că deține 4 arme și că se simte precum actorul de filme western John Wayne. Întrebat de ce umblă la vedere cu arma pe stradă, a răspuns: „Păi da’ nu vedeți ce se întâmplă în Onești?”.

Pistolarul din Onești: „Mă simt ca John Wayne”

Pistolarul oneștean a declarat că este foarte stăpân pe situație, înainte de a fi condus la secție.

„Tot timpul îl port cu mine și știu de ce. Nu l-am folosit niciodată. Mai am acasă unul (n.r. – pistol) cu gaze, acela e cel mai periculos”,a declarat pistolarul.

De asemenea, bărbatul a declarat că deține permis de port-armă. „Cum să nu dețin permis de port-armă?Arma se ține oriunde, este a mea. Tot timpul port pistolul cu mine. Îl port din plăcere, așa cum făcea și John Wayne… Mă simt John Wayne”, a declarat cetățeanul.

Urmăriți B1TV.ro și pe