Un bărbat din Emiratele Arabe Unite a fost arestat în SUA pentru că a fost confundat cu un membru ISIS (VIDEO)

Un bărbat din Emiratele Arabe Unite a fost arestat în SUA pentru că a fost confundat cu un membru ISIS (VIDEO)

Un bărbat din Emiratele Arabe Unite Ahmed al-Menhali a fost arestat la Ohio pentru că a fost confundat cu un membru al Statului Islamic de un angajat la hotelului în care se afla, informează alarabiya.net.

Bărbatul a fost pus la pământ de angajatul hotelului, apoi a fost încătușat de polițiști care l-au rănit la spate și la mâini. În cele din urmă, bărbatul a ajuns până aproape de leșin, potrivit unor imagini difuzate de poliția din Cleveland.

Menhali a fost transportat la spital, unde a stat internat timp de trei zile, perioadă în care oamenii legii și-au dat seama că el este de fapt un om de afaceri care se afla din Cleveland încă din luna aprilie pentru a fi supus unor investigații medicale în urma unui accident vascular.

Bărbatul a povestit pentru sursa citată că polițiștii l-au percheziționat, i-au aruncat telefoanele la pământ și că erau foarte nemulțumiți pentru că nu au găsit nicio dovadă împotriva lui.

”Polițiștii care m-au umilit și m-au insultat au ajuns la hotel fără a fi însoțiți de geniști sau experți în contra-terorism pentru că ei știau că eu nu sunt un terorist. (…) Ceea ce au făcut ei este o dovadă a mobilizării societății americane împotriva musulmanilor”, a povestit Ahmed al-Menhali.

Un bărbat din Emiratele Arabe Unite a fost arestat în SUA pentru că a fost confundat cu un membru ISIS

Urmăriți B1TV.ro și pe