Un bărbat şi-a omorât partenera însărcinată și i-a abandonat cadavrul pe marginea autostrăzii (VIDEO)

Un bărbat şi-a omorât partenera însărcinată și i-a abandonat cadavrul pe marginea autostrăzii (VIDEO)
foto:protv.ro.

Un bărbat din New York şi-a omorât soţia gravidă în şase luni şi i-a abandonat cadavrul pe marginea unei autostrăzi, potrivit New York Times.

Cei doi formau un cuplu de un an de zile, însă nu se ştie dacă bărbatul era tatăl copilului nenăscut.

Goey Charles, în vârstă de 29 de ani, este acuzat că şi-a ucis soţia în vârstă tot de 29 de ani, prin ştrangulare. Tot el a fost cel care a sunat la poliţie pentru a anunţa că iubita lui a dispărut, susţinând că nu a mai văzut-o pe Vanessade câteva zile.

Cadavrul femeii a fost găsit vineri dimineață, în apropierea pe marginea unei autostrăzi.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, unde se vede cum bărbatul scoate trupul neînsufleţit al femeii din maşină și îl abandonează pe marginea drumului.

Potrivit anchetatoriilor, femeia prezenta mai multe vânătăi în zona gâtului.

„Este oribil ce s-a întâmplat. Era și gravidă în șase luni – asta mi-a spus. Am pierdut două persoane”, a declarat Herlin Pierre, tatăl femeii ucise.

În urma celor întâmplate, bărbatul a fost reţinut marţi dimineaţa şi riscă până la 25 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Crimă îngrozitoare în New York: Un bărbat şi-a omorât partenera și i-a abandonat cadavrul pe marginea autostrăzii (VIDEO)

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”