Un britanic fură benzină de 10 ani fără a fi prins de poliție

Un britanic fură benzină de 10 ani fără a fi prins de poliție
Un britanic reușește de peste zece ani să-și alimenteze mașina cu benzină fără a plăti vreo liră pentru combustibil și fără a fi prins de poliție. Reprezentanții forțelor de ordine britanice au...

Un britanic reușește de peste zece ani să-și alimenteze mașina cu benzină fără a plăti vreo liră pentru combustibil și fără a fi prins de poliție. Reprezentanții forțelor de ordine britanice au recunoscut, vineri, că bărbatul a scăpat până acum de poliție, după un deceniu în care a fugit din benzinării fără a plăti pentru combustibil. Se presupune că bărbatul a comis sute de astfel de infracțiuni și, cu toate că este filmat de fiecare dată când o face, nu a fost prins niciodată, relatează Daily Mail.

Inițial, a intrat în atenția poliției britanice în aprilie 2002, și de atunci a fost legat de peste o sută de astfel de infracțiuni în urma cărora a furat combustibil (atât diesel cât și benzină) în valoare de peste 6.000 liresterline, din regiunea West Mercia – Herefordshire și Worcestershire.

Furturile au fost comise la diferite benzinării din zonele menționate, iar polițiștii din zona West Mercia au înregistrat oficial doar infracțiunile în care erau siguri că este vorba despre același bărbat. Poliția este însă sigură că numărul furturilor este mult mai mare, dar bărbatul le-a comis probabil și în alte zone unde nu a fost identificat.

”Pe parcursul ultimului deceniu am încercat să-l identificăm pe acest bărbat prin mai multe metode diferite, însă până acum el a reușit să se ascundă. A devenit o figură notorie pentru polițiștii locali și este faimos […] pentru că a comis aceste infracțiuni atât de mult timp”, a declarat inspectorul Neil Whitchurch de la poliția Hereford.

”Ne-am săturat să descoperim noile sale infracțiuni și încercăm cu disperare să-i asociem chipul cu un nume. În ultimii ani a reușit să comită furturile cu o serie de mașini, inclusiv Peugeot, Audi, Vauxhall și Volkswagen, și în aproape toate cazurile avea numere false de înmatriculare”.

”Bărbatul poartă întotdeauna o șapcă atunci când fură, de aceea este atât de dificil să-l identificăm, iar în cele trei imagini făcute publice se poate observa că este îmbrăcat diferit”.

”Acest bărbat se servește cu petrol fără a plăti de prea multă vreme, este timpul să îl oprim, prin urmare îi rugăm pe toți cei care îl recunosc din imaginile făcute publice azi, să ne contacteze cât mai repede posibil”, a mai spus inspectorul britanic.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:32 - Din mesajul Ursulei von der Leyen a fost eliminat fragmentul cu bilanțul deceselor civile și militare din Ucraina. Pe contul de Twitter al președintei Comisiei Europene a fost postat un nou mesaj video
19:00 - Franța, campioana mondială, a fost răpusă de Tunisia! Danemarca, eliminată din competiție! Grupa D s-a încheiat cu două surprize uriașe
18:35 - Pele a fost transportat la spital! Care ar fi starea fostului mare fotbalist și ce a spus fiica sa
18:13 - Angel Tîlvar (MApN): Ziua Națională va găsi aproximativ 480 de militari români în misiuni și operații externe sub comandă sau mandat NATO, UE, ONU și misiuni de tip coaliție
17:56 - Meghan Markle a fost amenințată cu moartea când încă era membră activă a familiei regale britanice, susține Poliția din Londra: „Am avut echipe care au făcut cercetări”
17:55 - O ucraineancă şi-a găsit sfârşitul în judeţul Vâlcea. S-a spânzurat după ce a aflat că şi-a pierdut soţul şi fiul pe front
17:36 - Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Cehu Silvaniei, județul Sălaj (FOTO)
17:25 - Comisia Europeană își menține propunerea de suspendare a 7,5 miliarde euro din fondurile europene ale Ungariei: „Există în continuare un risc pentru bugetul UE”
17:21 - O celebră fântână din Roma va fi iluminată în culorile drapelului României pe 1 Decembrie
16:56 - Coaliția de guvernare din Italia a retras amendamentul care ar fi permis și în 2023 furnizarea de armament către Ucraina fără aprobarea parlamentului