Un cutremur de peste 6 grade pe scara Richter a avut loc în Cipru (VIDEO)

Un cutremur de peste 6 grade pe scara Richter a avut loc în Cipru (VIDEO)
Foto: Pixabay.com

Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter a avut loc în Marea Mediterană, în largu coastei de vest a Ciprului. Pentru moment, nu sunt cunoscute detalii cu privire la pagubele înregistrate pe insulă.

Institutul de seismologie al SUA spune că seismul a avut loc în jurul orei 01:00, la o adâncime de 19,6 km și la 48 de kilometri distanță de orașul Polis.

Cutremur cu magnitudinea de peste 6 grade, în Cipru

Seismul a avut loc în noaptea dinspre luni spre marți, iar potrivit unei evaluări preliminare a acestui institut, probabilitatea ca acest cutremur să provoace victime sau pagube este scăzută, informează Agerpres.

Totuși, locuitorii din Nicosia ar fi ieșit speriați în stradă, iar pe Twitter au apărut mai multe imagini cu persoanele care aleargă pentru a se adăposti.

Reamintim că acesta nu este primul seism din Cipru. Insula este situată într-o zonă cu activitate seismică intensă.

Ultima oră
13:15 - Peste 170 de centre de evaluare a pacienților COVID, deschise în toată țara. HARTA
13:14 - Alexandru Rafila: Cel mai greu lucru de îndeplinit ține de recâștigarea încrederii oamenilor. Guvernul și premierul sprijină acest demers, iar asta demonstrează că politizarea sănătății e ceva greșit (VIDEO)
13:13 - Peste 5.400 de pacienți COVID-19 în spitale, cu 460 în plus față de ziua precedentă / Aproape 20.000 de cazuri noi la nivel național și 49 de decese în 24 de ore
12:58 - Cosmin Cristian Viașu a murit. Senatorul USR avea doar 45 de ani
12:41 - Cătălin Predoiu: Ministerul Justiției pune vineri în dezbatere publică proiectul pentru desființarea SIIJ. Am folosit un model inspirat din modul de funcționare a Parchetului European (VIDEO)
12:36 - Scădere semnificativă a acțiunilor Netflix. Căderea de pe bursă, provocată de estimările privind numărul de abonați
12:35 - Ce salariu încasa Roxana Ciuhulescu de la Ministerul Sportului, înainte să plece la Survivor România 2022
12:31 - Tudor Chirilă, despre greva de la STB: De ce mereu cetățenii care plătesc taxe trebuie să fie victimele mafiei politice? Trăim într-o țară în care să fii lider de sindicat înseamnă să ai ”spate” politic
12:12 - Turistul polonez care a căzut cu snowmobilul în prăpastie, salvat după șapte ore (VIDEO)
12:04 - Criza facturilor | Guvernul a publicat OUG cu noua schemă de sprijin. Cum se aplică plafonarea și compensarea de la 1 februarie