Un elicopter militar rusesc s-a prăbuşit: Toți membrii echipajului au murit

Un elicopter militar rusesc s-a prăbuşit: Toți membrii echipajului au murit
Foto simbol: Pixabay

Un elicopter militar rusesc s-a prăbuşit, joi seara, în nord-vestul Rusiei. Toți cei trei membri ai echipajului au murit.

Elicoper prăbușit în Rusia

Accidentul aviatic s-a produs joi seară în regiunea Gatcina, în apropiere de Sankt Petersburg. Autoritățile locale au anunțat deja că toţi cei trei membri ai echipajului au decedat.

„Salvatorii s-au deplasat la faţa locului”, a precizat filiala locală a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

Aparatul era un Mi-8 și aparţinea Gărzii Naţionale Ruse. Acesta s-a prăbuşit în timp ce efectua un zbor de antrenament.

Potrivit site-ului Fontanka, un dosar penal a fost deschis în acest caz pentru încălcarea articolului 351 din Codul penal rus, articol ce face referire la violarea regulilor de zbor sau de pregătire a zborului. Se fac cercetări la fața locului, sunt audiați martori și sunt ridicate documente de la o unitate militară.

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)