Un fost polițist din Statele Unite este acuzat de moartea a trei câini, unul dintre ei fiind împușcat

Un fost polițist din Statele Unite este acuzat de moartea a trei câini, unul dintre ei fiind împușcat
Foto: washingtonpost.com

Polițistul americanDaniel Peabody a fost acuzat de moartea mai multor câini pe care i-a adoptat. Patrupedelei-au fost parteneri de muncă lui Daniel Peabody.

Aparentagrija față de partenerii lui canini i-au încurcat în primă instanță pe investigatori. În ciuda aparențelor, Peabody s-a dovedit a fi un om deosebit de nemilos care a ucis toți cei trei câini pe care i-a adoptat, după ce aceștia s-au retras din activitate.

Potrivit investigatorilor, primul câine pe care Peabody l-a adoptat a fost un K-9, fostul polițist grabindu-se să îl adopte imediat ce câinele a ieșit la pensie. După toate dovezile, fostul polițist a lasat câinele în mașina sa, acesta murind prin asfinxiere.

Cu toate că îl ucisese pe K-9, Peabody s-a aratat foarte afectat în fața învestigatorilor. La câteva zile de la moartea câinelui polițist, Daniel Peabody a demisionat din funcția pe care o deținea în cadrul poliției, noteazăwashingtonpost.com

Conform investigatorilor, moartea lui K-9 nu este singura crima a lui Peabody, el mai se face vinovat și de moartea a încă doi câini, printre care și Dale, un labrador auriu.

Dale a fost adoptat de Peabody în anul 2012, după ce acesta s-a restras din activitate. Dale a lucrat alături de polițist timp de cinci ani.

Pentru a justifica moartea lui Dale, Peabody a explicat anchetatorilor că patrupedul a murit într-un accident bizar.

"Peabody a susținut inițial moartea lui Dale ca fiind întâmplătoare, câinele murind de sufocare cu o jucărie. Cu toate acestea, ancheta a dovedit că Dale a fost, de fapt, împușcat și ucis de Peabody la reședința lui din Paulding County", a declarat unreprezentant al șerifului.

În urma percheziției efectuate la locuinta lui Peabody din Paulding County, investigatorii au găsit rămășițele unui câine care se crede că ar putea fi Dale.

În cele din urmă, Peabody a fost încarcerat, acesta fiind acuzat de comportamenmt extrem de crud împotriva aimalelor.

Nici soția fostului polițist nu a scăpat de arestare, aceasta fiind acuzată decomplicitate la crimă.