Un fost șef de poliție s-a SINUCIS la câteva zile după ce s-a autoizolat. Avea simptome de COVID-19

Un fost șef de poliție s-a SINUCIS la câteva zile după ce s-a autoizolat. Avea simptome de COVID-19

Coronavirusul mai face o victimă în rândul poliţiştilor! Un fost șef de poliție s-a sinucis în timp ce se afla în carantină, după ce a manifestat simptome specifice infectării cu SARS CoV-2. Se pare că izolarea a declanşat o serie de reacţii neurologice nedorite, omul schimbându-se foarte mult în doar 8 zile.

Un fost șef de poliție din Marea Britanie, posibil bolnav de Covid-19, şi-a luat zilele în timp ce se afla în carantină. James Connelly-Webster, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit mort într-o baracă din spatele grădinii, scrie Dailymail.

Coronavirusul îi afectase sănătatea mintală

Soția sa a precizat că virusul i-a afectat sănătatea mintală, acesta devenind „paranoic și nevrotic”. Aceasta a precizat că soțul ei a ales să se autoizoleze deoarece avea simptome de coronavirus, tușea și avea febră. Totodată, soția a spus că soțul ei s-a „schimbat complet” în timpul izolării.

Potrivit familiei, bărbatul nu ar fi recurs niciodată la un asemenea gest extrem, punând pe seama coronavirusului transformările psihice nedorite ale fostului poliţist, aflat acum la pensie.

Tags: