Un fotbalist român a fost bătut de colegi în străinătate după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Un fotbalist român a fost bătut de colegi în străinătate după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fundaşul român Deian Boldor, care evoluează la echipa albaneză de fotbal Partizani Tirana, a fost testat pozitiv la coronavirus, după cum a confirmat chiar el într-o postare pe Instagram, transmite Agerpres.

Bătut pentru că este infectat cu noul virus Covid-19

La cei 25 de ani ai săi, Deian Boldor este considerat unul dintre tinerele talente ale fotbalului românesc din generația sa. În ciuda performanțelor sale, fostul internațional român de tineret a intrat într-un scandal neașteptat în Albania. Bărbatul a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 chiar înainte a de începemeciul.

Recent, Boldor a postat un mesaj în care condamnă ştirile false publicate despre el de presă. Media albaneză, citată de presa română, a relatat că Boldor ar fi fost agresat de o parte dintre coechipierii săi pe motiv că i-ar fi infectat cu noul virus SARS-CoV-2.

„Stop cu informaţiile false. Sunt bine, sunt acasă şi iau toate măsurile împotriva virusului. Mulţumesc!”, a scris Boldor în limbile română, engleză şi italiană pe reţeaua de socializare.

De-a lungul timpului,Deian Boldora evoluat la echipe mari precum AS Roma, Bologna Pescara, Hellas Verona sau Foggia. În prezent,el joacă în Albania, pentru echipa Partizani, unde a ajuns în urmă cu un an.

În acest sezon, fundașul român,Deian Boldor,a jucat în peste 20de partide la Partizani, în campionatul Albaniei. În momentul de față, echipa albaneză de fotbal Partizani Tirana se aflăpe cel de-al cincilea loc în clasament, după 32 de etape, cu 48 de puncte.

Deian Boldor a fost bătut crunt pentru că a primit un diagnostic pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2

Vineri trebuia să aibă loc derby-ul dintre Partizani și KF Tirana. În urma testelor pentru depistarea noului coronavirus, Deian Boldor a fost găsit pozitiv. Nu doar el a fost depistatt infectat cu virusul care a declanșat o adevărată criză sanitară la nivel global. Pe lângă fostul internațional român de tinere, alți trei colegi ai fundașului central au fost depistați cu noul virus. Din păcate, o parte dintre membrii echipei l-au considerat responsabil pe Boldor pentru această situație neplăcută.

După primirea rezultatului de la testul pentru Covid-19, Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote s-au enervat și l-au amenințat pe român. Dincolo de aceste lucruri, sportivii au considerat că familia lui Boldor este vinovată de răspândirea virusului, scrie Prosport.ro. Prin urmare, fotbaliștii au decis să meargă acasă la familia lui Boldor. Evident, discuțiile au degenerat și s-a ajuns la bătaie în toată regula. Potrivit presei locale, vecinii au fost cei care au chemat Poliția, iar colegii lui Boldor au fost duși la secție pentru a da declarații cu privire la incidentul neplăcut. Ulterior, ei au fost arestați.

În acest moment, Deian Boldor se aflăîntr-un spital din Albania. El a fost internat în urma rănilor cu c are s-a ales după bătaia cruntă pe care a încasat-o chiar de la colegii lui.

La începutul lunii, mai mulți jucători din lotul echipei Petrolul Ploiești au fost despitați pozitiv cuCOVID-19, iar clubul riscă să primească o amendă uriașă din partea Federației Române de Fotbal.„Lupii galbeni” ar fi trebuit să înceapă meciurile din play-off-ul pentru promovare, însă acestea sunt acum amânate.

Tags: