Un imigrant a murit după ce un tren l-a lovit în tunelul care leagă Franța de Marea Britanie

Un imigrant a murit după ce un tren l-a lovit în tunelul care leagă Franța de Marea Britanie
Foto: jurnalistii.ro

Un imigrant și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren în timp ce încerca să ajungă din Franța în Marea Britanie prin Eurotunel, transmite mediafax.

Cetățeanul, în vârstă de 20 de ani era original din Eritrea. Acesta a fost găsit inconștient pe drumurile de întreținere ale tunelului. Autoritățile presupun că acesta a fost lovit de un tren de marfă.

“Din nou, este vorba despre un accident regretabil care demonstrează riscurile mari pentru cei care încearcă să tranverseze ilegal Canalul Mânecii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Eurotunelului, John Keefe.

De la 1 iunie până acum, 14 imigranți au decedat încercând să ajungă în Marea Britanie.

Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)