Un imigrant român a deschis focul într-un bar din nordul Italiei

Un imigrant român a deschis focul într-un bar din nordul Italiei
Un imigrant român a deschis focul cu un pistol într-un bar din nordul Italiei, creând panică în local, însă fără să rănească pe nimeni. Tânărul Gheorghe Nițu a intrat miercuri seară într-un bar din...

Un imigrant român a deschis focul cu un pistol într-un bar din nordul Italiei, creând panică în local, însă fără să rănească pe nimeni.

Tânărul Gheorghe Nițu a intrat miercuri seară într-un bar din localitatea Thiene, din apropierea orașului Vicenza, după care a scos un pistol și a tras 8 focuri de armă, în aer, în bar și în fața localului.

Bărbatul de 25 de ani a stârnit panică în rândul celor prezenți, dar nu a rănit pe nimeni. El a afirmat ulterior că doar a vrut să îl sperie pe un italian de 54 de ani care îi este dator cu 6.000 de euro, scrie Corriere della Sera.

Imigrantul român, care mai are antecedente penale, a fost reținut de carabinierii chemați de oamenii din bar.

Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)