Un magazin de bijuterii a fost jefuit în Paris. Hoții au fugit cu o pradă de cinci milioane de euro

Un magazin de bijuterii a fost jefuit în Paris. Hoții au fugit cu o pradă de cinci milioane de euro
foto: Forbes

Un magazin de bijuterii a fost jefuit marți de trei bărbați care aveau asupra lor topoare și un pistol.

Acesta au intrat în magazinul de pe cunoscuta Rue de la Paix din Paris și au început să amenințe angajații, dar nu au rănit pe nimeni. Au luat cu ei bijuterii estimate la o valoare de cinci milioane de euro și au fugit cu mașina care îi aștepta afară, potrivit Hotnews.

Autorii jafului, unul înarmat cu un pistol, ceilalți cu topoare, au intrat în bijuteria Buccellati în jurul orei 13, aceasta fiind foarte aproape de piața Vendome.

Se pare că zona respectivă îi atrage în mod deosebit pe jefuitori. În luna octombrie a anului trecut a fost jefuit un brand de ceasuri de lux, numit Girard Perregaux, situat pe aceeași stradă. Jefuitorii au plecat cu o pradă de 500.000 de euro. Mai mult, în martie 2016 a mai fost jefuit magazinul de bijuterii Chopard, din piața Vendome, de unde au fost furate bunuri de 6 milioane de euro.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani