Un polițist a reuşit să tragă un bărbat de pe calea ferată cu doar câteva secunde înainte ca trenul să îi lovească pe amândoi (VIDEO)

Un polițist a reuşit să tragă un bărbat de pe calea ferată cu doar câteva secunde înainte ca trenul să îi lovească pe amândoi (VIDEO)

Gest eroic al lui poliţist din Statele Unite. Ofiţerul a reuşit să tragă un bărbat sinucigaş de pe calea ferată cu doar câteva secunde înainte ca trenul să îi lovească pe amândoi, informează B1 TV.

Incidentul s-a produs la o gară din statul New Jersey după ce au fost primite informaţii cu privire la existenţa unor turbulenţe la bordul unui tren. Suspectul a sărit din mijlocul de transport feroviar şi apoi a fost alergat până când a ajuns la calea ferată. Bărbatul s-a aşezat apoi pe aceasta şi a aşteptat să fie călcat de un alt tren ce se pregătea să ajungă în gară.

În momentul acela, ofiţerul Victor Ortiz se duce înspre suspect şi încearcă din răsputeri să îl tragă de pe şine. La începutul se pare că eforturile erau degeaba şi mai mult acesta era tras la rândul său înspre calea ferată, dar poliţistul nu a renunţat şi l-a tras pe bărbatul cu toată forţa şi a reuşit să îl salveze cu doar câteva secunde înainte de a fi lovit de tren.

Un polițist a reuşit să tragă un bărbat de pe calea ferată cu doar câteva secunde înainte ca trenul să îi lovească pe amândoi

Într-un mesaj venit din partea superiorilor de la Poliţia din New Jersey, Victor Ortiz este lăudat pentru gestul pe care l-a făcut şi este dat drept model de comportament pentru ofiţeri. De asemenea, li se aminteşte oamenilor să îi respecte mai mult pe oamenii legii având în vedere situaţiile limite în care aceştia sunt puşi uneori să acţioneze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu