Un polonez, arestat pentru implicare în atentatele din Norvegia. Poliția infirmă informația

Un polonez, arestat pentru implicare în atentatele din Norvegia. Poliția infirmă informația
Mass-media din Polonia a informat, luni, că poliția ar fi arestat o persoană acuzată de complicitate în atentatul cu bombă de la Oslo în cursul unui raid efectuat în orașul Wroclaw. Poliția poloneză a...

Mass-media din Polonia a informat, luni, că poliția ar fi arestat o persoană acuzată de complicitate în atentatul cu bombă de la Oslo în cursul unui raid efectuat în orașul Wroclaw. Poliția poloneză a infirmat informația, potrivit dagenbladet.no.

Potrivit surselor media din Polonia bărbatul reținut ar fi fost proprietarul unui magazin on-line. Asasinul Behring Breivik a scris în jurnalul său că că ar fi cumpărat substanțe chimice care ar fi făcut mai puternică bomba de la comerciantul polonez.

Mai multe relatări din mass-media poloneză relatează că furnizorul, care vindea substanțe chimice pe internet, a fost reținut de un echipaj format din polițiști și membrii ale serviciilor speciale.

Potrivit unui site-ului Onet.pl autoritățile poloneze ar fi primit, vineri, un mesaj urgent din partea omologilor norvegieni.

Un avocat polonez a explicat că bărbatul ar putea fi reținut pentru 48 de ore fărăr să fie acuzat sau arestat preventiv.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)