Un român șochează Spania: Și-a ucis soţia însărcinată şi i-a arătat socrului cadavrul pe webcam

Un român șochează Spania: Și-a ucis soţia însărcinată şi i-a arătat socrului cadavrul pe webcam
Un român care trăieşte în Spania a şocat autorităţile, după ce şi-a omorât soţia însărcinată în cinci luni. După ce a strangulat-o, bărbatul i-a arătat cadavrul tatălui ei, cu ajutorul unui webcam....

Un român care trăieşte în Spania a şocat autorităţile, după ce şi-a omorât soţia însărcinată în cinci luni. După ce a strangulat-o, bărbatul i-a arătat cadavrul tatălui ei, cu ajutorul unui webcam. Potrivit El Pais, bărbatul a ameninţat că o ucide şi pe sora victimei, de doar 13 ani, însă a fost prins de poliţie cu puţin timp înainte de a-şi pune în aplicare planul.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de luni, în Torrejón de Ardoz (Madrid). În aceeşi zi, autorităţile spaniole au reuşit să-l aresteze pe bărbat, cu ajutorul poliţiştilor din România. Din primele informaţii reiese că ucigaşul se numeşte Dorel Marcu, are 21 de ani şi nu a avut antecedente penale. Soţia sa, a cărei identitate nu a fost făcută publică, avea doar 19 ani.

Conform presei spaniole, la scurt timp de la comiterea crimei bărbatul şi-a abordat socrul pe Internet, printr-o videoconferinţă. În timpul conversaţiei, ucigașul i-a arătat bărbatului cadavrul fiicei sale, amenințând că sora ei, de doar 13 ani, va păți același lucru când va ajunge acasă.

Foto: 20minutos.es

Îngrozit de imagini, tatăl victimei a alertat imediat autorităţile, cărora le-a pus la dispoziție toate informațiile necesare pentru a ajunge la locuința cuplului. Prin cooperarea cu autoritățile din România, polițiștii spanioli au reușit să ajungă la reședință înainte ca bărbatul să mai apuce să comită o a doua crimă.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit cadavrul femeii în apartament. În momentul în care a fost arestat, tânărul nu a opus rezistență.

Crimă, în direct pe webcam

Ultima oră
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit
09:30 - Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac
09:15 - Andrei Baciu: Am putea avea peste 1.500 de infectări cu coronavirus pe zi la vârful valului 4, care poate veni la sfârșitul lunii septembrie
09:09 - Detaliul care vă arată că sunteți afectați de caniculă. Specialiștii trag un semnal de alarmă: Se poate ajunge chiar și la deces