Un român șochează Spania: Și-a ucis soţia însărcinată şi i-a arătat socrului cadavrul pe webcam

Un român șochează Spania: Și-a ucis soţia însărcinată şi i-a arătat socrului cadavrul pe webcam
Un român care trăieşte în Spania a şocat autorităţile, după ce şi-a omorât soţia însărcinată în cinci luni. După ce a strangulat-o, bărbatul i-a arătat cadavrul tatălui ei, cu ajutorul unui webcam....

Un român care trăieşte în Spania a şocat autorităţile, după ce şi-a omorât soţia însărcinată în cinci luni. După ce a strangulat-o, bărbatul i-a arătat cadavrul tatălui ei, cu ajutorul unui webcam. Potrivit El Pais, bărbatul a ameninţat că o ucide şi pe sora victimei, de doar 13 ani, însă a fost prins de poliţie cu puţin timp înainte de a-şi pune în aplicare planul.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de luni, în Torrejón de Ardoz (Madrid). În aceeşi zi, autorităţile spaniole au reuşit să-l aresteze pe bărbat, cu ajutorul poliţiştilor din România. Din primele informaţii reiese că ucigaşul se numeşte Dorel Marcu, are 21 de ani şi nu a avut antecedente penale. Soţia sa, a cărei identitate nu a fost făcută publică, avea doar 19 ani.

Conform presei spaniole, la scurt timp de la comiterea crimei bărbatul şi-a abordat socrul pe Internet, printr-o videoconferinţă. În timpul conversaţiei, ucigașul i-a arătat bărbatului cadavrul fiicei sale, amenințând că sora ei, de doar 13 ani, va păți același lucru când va ajunge acasă.

Foto: 20minutos.es

Îngrozit de imagini, tatăl victimei a alertat imediat autorităţile, cărora le-a pus la dispoziție toate informațiile necesare pentru a ajunge la locuința cuplului. Prin cooperarea cu autoritățile din România, polițiștii spanioli au reușit să ajungă la reședință înainte ca bărbatul să mai apuce să comită o a doua crimă.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit cadavrul femeii în apartament. În momentul în care a fost arestat, tânărul nu a opus rezistență.

Crimă, în direct pe webcam