Un turist britanic, ucis în bătaie de poliţiştii din Dubai în urma unei altercaţii

Un turist britanic, ucis în bătaie de poliţiştii din Dubai în urma unei altercaţii
Un turist britanic în vârstă de 39 de ani a fost ucis în bătaie de poliţişti din Dubai, după ce fusese arestat în urma unei altercaţii la hotelul de şapte stele Burj Al Arab, potrivit Daily Mail. ...

Un turist britanic în vârstă de 39 de ani a fost ucis în bătaie de poliţişti din Dubai, după ce fusese arestat în urma unei altercaţii la hotelul de şapte stele Burj Al Arab, potrivit Daily Mail.

Britanicul Les Bradley Brown a fost arestat pe 6 aprilie, fiind acuzat de agresiune, intimidare şi utilizarea unui limbaj vulgar, în urma unei altercaţii.

Martori din rândul poliţiştilor şi deţinuţilor au declarat că, după ce a fost adus la secţie, britanicul a fost bătut crunt de un grup de gardieni.

Potrivit acestora, bărbatul a zăcut ore la rând pe jos, în stare de inconştieţă, băgat într-un sac.

În timpul celor şase zile, cât a fost reţinut la secţia de poliţie de la Bur Dubai, poliţiştii au refuzat să îi ofere îngrijire medicală sau hrană şi nu l-au lăsat să contacteze un avocat.

Contactată de un deţinut care găsise datele bărbatului pe o copie a paşaportului, sora acestuia a anunţat ambasada Marii Britanii din Dubai, care a trimis un oficial la secţia de poliţie.

Acestuia nu i s-a permis să ia legătura cu bărbatul, gardienii susţinând că deţinutul nu ar dori să îl vadă şi refuză asistenţa consulatului.

Les Bradley Brown a murit pe 12 aprilie, în arest, în urma rănilor grave. Reprezentanţii poliţiei nu au dat nicio explicaţie, spunând doar că au demarat o anchetă în acest caz.

Secţia de poliţie Bur Dubai este recunoscută pentru violenţele la care sunt supuşi deţinuţii.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)