Un ucrainean, prins cu droguri în valoare de peste un milion de lei. Refugiatul voia să le vândă în Republica Moldova

Un ucrainean, prins cu droguri în valoare de peste un milion de lei. Refugiatul voia să le vândă în Republica Moldova
Foto: Facebook/Poliția de Frontieră.

Un cetățean ucrainean a fost prins la frontieră moldo-ucraineană cu droguri în valoare de peste un milion de lei. Individul voia să  le vândă pe teritoriul Republicii Moldova.

Un ucrainean, prins cu 11 kg de droguri

Potrivit oamenilor legii, ucraineanul acționa de comun cu alte persoane, care, pentru moment, sunt necunoscute.

Este cunoscut doar faptul că, în cadrul schemei infracționale, se interacționa cu persoane din regiunea de sud a țării, la frontiera moldo-ucraineană, notează tv8.

„În urma masurilor speciale de investigații și a valorificării unor informații operative, polițiștii de frontieră au reținut un cetățean al Ucrainei, care transporta droguri de tip PVP, cu scop de comercializare în Republica Moldova.

Conform schemei infracționale, cetățeanul acționa de comun cu alte persoane la moment necunoscute, în regiunea de sud a țării, la frontiera moldo-ucraineană.

Astăzi, 27 aprilie, în jurul orei 02:00, persoana a fost reținută în flagrant. Asupra sa polițiștii de frontieră au depistat circa 11 kg de droguri.
În continuare, cazul este cercetat în comun cu PCCOCS, fiind bănuit în trei fapte ilegale: contrabandă, droguri și trecere ilegală a frontierei de stat”, precizează polițiștii de frontieră, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe