Ungaria va aresta toți imigranții care trec frontiera ilegal. Cererile de azil vor fi cercetate la graniță

Ungaria va aresta toți imigranții care trec frontiera ilegal. Cererile de azil vor fi cercetate la graniță
Foto: gandul.info

Ungaria a anunțat că de marți autoritățile ungare vor aresta toți imigranții care vor trece ilegal frontiera, informează B1 TV.

Mai mult de atât, cererile de azil vor fi cercetate la graniță.

Premierul Viktor Orban a anunțat, vineri, că oricine va mai intra ilegal pe teritoriul Ungariei începând cu data de 15 septembrie va fi arestat. Liderul de la Budapesta a făcut referire în special la refugiații din Orientul Mijlociu și Siria care au luat cu asalt țara sa și întreaga Europă. (Detalii AICI)

„Ne aflăm în fața unei rebeliuni. (…) Sunt multe de făcut cu privire la criza migratorie și deciziile trebuie luate rapid”, a spus premierul maghiar după o întâlnire cu președintele grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), Manfred Weber.

Șeful executivului ungar s-a arătat indignat de faptul că refugiații nu vor să colaboreze cu autoritățile din țara sa, refuzând să fie legitimați și amprentați, lucru pe care îl consideră, de asemenea, ilegal.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)