Virgil Chițac: „Voi face tot ce ține de mine pentru a readuce orașul Constanța acolo unde îi este locul”

Virgil Chițac: Voi face tot ce ține de mine pentru a readuce orașul Constanța acolo unde îi este locul

Noul Primar al Constanței, potrivit numărătorii paralele, este liberalul Virgil Chițac. Acesta a mulțumit constănțenilor pentru votul acordat și a precizat că opțiunea alegătorilor demonstrează că municipiul Constanța trebuie să urmeze o nouă direcție.

“Dragii mei, ați avut încredere, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în orașul nostru. Felicitări tuturor constănțenilor care au ieșit la vot și au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. Acest rezultat ne arată limpede direcția în care trebuie să mergem și vă asigur că voi face tot ce ține de mine pentru a ne ține tinerii acasă și a readuce acest oraș acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toți cei care și-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică!”, a scris Virgil Chițac pe Facebook.

Potrivit rezultatelor parțiale, liberalul Vergil Chițac a căștigat alegerile pentru Primăria Constanței cu 27,06%, fiind urmat de Stelian Ion (USR-PLUS) – 23,13% și Decebal Făgădău (PSD) – 23,07%.

Liberalul Vergil Chițac a câștigat alelgerile pentru Primăria municipiului Constanța, potrivit datelor provizorii, după numărarea voturilor din 77 de secții.

Astfel, Chițac (PNL) ar fi obținut 9.600 de voturi, actualul primar, Decebal Făgădău (PSD) – 8.600, iar Stelian Ion (USR-PLUS) – 8.100, potrivit focuspress.ro.

Lupta pentru Primăria Constanței a fost extrem de strânsă. Potrivit exit-poll-ului valabil pentru ora 19.30, Vergil Chițac și Stelian Ion erau umăr la umăr.