Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani. Prima Doamnă a Ucrainei: „Nu s-a schimbat. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam 17 ani”

Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani. Prima Doamnă a Ucrainei: Nu s-a schimbat. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam 17 ani
Foto: Hepta/Sputnik / Stringer.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, își sărbătorește miercuri, 25 ianuarie, ziua de naștere. Liderul de la Kiev împlinește vârsta de 45 de ani. Cu aceasta ocazie,  Olena Zelenska a venit cu un mesaj special.

Președintele ucrainean împlinește 45 de ani

„Sunt adesea întrebată cum s-a schimbat anul acesta. Și mereu răspund: ‘Nu s-a schimbat. El este la fel. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: acum zâmbește mult mai puțin. De exemplu, ca în această fotografie… îți doresc mai multe motive ca să zâmbești.

Și știi de ce este nevoie. Toți știm. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este să ai multă sănătate. Așa că fii mereu sănătos! Vreau să zâmbesc mereu cu tine. Dă-mi această oportunitate!”, a scris soția președintelui ucrainean.

Volodimir Zelenski este un fost comediant, scenarist, producător de filme și actual politician care, începând cu 20 mai 2019, ocupă funcția de președinte al Ucrainei. Pe 24 februarie 2022 în președintele rus a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev a declarat stare de război.

Urmăriți B1TV.ro și pe