Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani. Prima Doamnă a Ucrainei: „Nu s-a schimbat. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam 17 ani”

Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani. Prima Doamnă a Ucrainei: Nu s-a schimbat. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam 17 ani
Foto: Hepta/Sputnik / Stringer.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, își sărbătorește miercuri, 25 ianuarie, ziua de naștere. Liderul de la Kiev împlinește vârsta de 45 de ani. Cu aceasta ocazie,  Olena Zelenska a venit cu un mesaj special.

Președintele ucrainean împlinește 45 de ani

„Sunt adesea întrebată cum s-a schimbat anul acesta. Și mereu răspund: ‘Nu s-a schimbat. El este la fel. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat: acum zâmbește mult mai puțin. De exemplu, ca în această fotografie… îți doresc mai multe motive ca să zâmbești.

Și știi de ce este nevoie. Toți știm. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este să ai multă sănătate. Așa că fii mereu sănătos! Vreau să zâmbesc mereu cu tine. Dă-mi această oportunitate!”, a scris soția președintelui ucrainean.

Volodimir Zelenski este un fost comediant, scenarist, producător de filme și actual politician care, începând cu 20 mai 2019, ocupă funcția de președinte al Ucrainei. Pe 24 februarie 2022 în președintele rus a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev a declarat stare de război.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:21 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Zeul Morții e pe un grad blestemat. Ce trebuie să facem pentru a nu cădea în depresie (VIDEO)
23:50 - „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre descărcările karmice: Evenimentele negative sunt ocazii de a sta față în față cu rezultatul propriilor acțiuni (VIDEO)
23:17 - Programul meciurilor României în grupele EURO 2024 (FOTO)
23:04 - Ciolacu: „Atacurile unor lideri PNL nu sunt scandaluri în coaliţie, ci poziţionări ale acelor liberali în interiorul propriului partid”. Despre Rareș Bogdan: A depășit o linie roșie
22:34 - Ciolacu: „Societatea românească nu e pregătită pentru un preşedinte independent” / Despre Geoană: „Nu poţi să ridici pretenţii, să fii viitorul preşedinte al României, cu şmecherii ieftine de anii ’92-’96”
22:03 - Mircea Lucescu, după ce a văzut grupa Naționalei la EURO 2024: „Sperăm că România va continua pe trendul ascendent” / Reacția euforică a lui Ilie Dumitrescu
21:41 - EURO 2024 | Edi Iordănescu, după tragerea la sorți: „Obiectivul nostru e să trecem de aceasta grupă. Nu va fi ușor”. Reacțiile lui Ianis Hagi și Nicolae Stanciu
21:13 - EURO 2024 | Tragere la sorți cu noroc pentru România. Reacția internetului: „Cine pupă iconițe Domnul te vede!” (FOTO)
20:42 - Bistrița: O femeie a fost găsită moartă în casă. Soțul, rănit, e principalul suspect
20:04 - România și-a aflat adversarele de la EURO 2024. Cum arată grupele după tragerea la sorți