Washington D.C: Petiție online pentru ca Papa Francisc să binecuvinteze metroul din capitala federală ca să nu mai întârzie

Washington D.C: Petiție online pentru ca Papa Francisc să binecuvinteze metroul din capitala federală ca să nu mai întârzie
Foto: change.org

Locuitorii din Washington au inițiat o petiție online, cerând astfel Papei Francisc, care se află în vizită oficială în Statele Unite ale Americii(SUA), să binecuvinteze metroul din capitala federală ca să nu mai întârzie, potrivit ziarului belgian Le Soir.

Dragă Papă, metroul nostru are probleme. Toți vom fi recunoscători dacă veți găsi timp să îl binecuvântați în cursul vizitei dumneavoastră. Poate are nevoie de o binecuvântare papală”, afirmă textul.

Până în dimineața zilei de 23 septembrie petiția adunase 2.350 de semnături.

Papa Francisc va efectua o vizită de șase zile în Statele Unite ale Americii, aceasta făcând parte dintr-o vizită a Suveranului Pontif care va dura 10 zile: patru zile în Cuba și șase în SUA. (Detalii aici)

Ultima oră
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”