Sărbătoare în Familia Regală: Prințul își sărbătorește ziua de naștere. Câți ani a împlinit… (FOTO)

Sărbătoare în Familia Regală: Prințul își sărbătorește ziua de naștere. Câți ani a împlinit... (FOTO)

Sărbătoare în Familia Regală a Marii Britanii. Prinţul George, fiul cel mare al ducilor de Cambridge, împlinește duminică vârsta de cinci ani. Micul prinț își va celebra ziua de naștere, alături de părinții săi, William și Kate.

Petrecerea pentru ziua de naștere a Prințului George ar avea loc în Caraibe, pe insula exclusivistă Mustique, unde William şi Kate se pare că i-au dus pe copii în vacanţă. O serie de fotografii oficiale cu micul prinț au fost lansate de Casa Regala cu prilejul împlinirii de către George a vârstei de 5 ani.

Printul George a avut o serie de apariţii publice în ultimele 12 luni, de la momentul începerii şcolii, până la cel inedit din balconul de la Palatul Buckingham, când familia regală celebra aniversarea oficială a reginei Elisabeta a II-a.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut într-un salon privat al spitalului St. Mary’s din Londra, pe 22 iulie 2013.

Când fratele mai mic, prinţul Louis, s-a născut, el şi-a făcut apariţia alături de sora sa mai mică, prinţesa Charlotte, în aprilie, pentru a-şi vizita noul frate.

George a fost văzut recent și la botezul fratelui său Louis de la Capela Regală a Palatului St. James’s, pe 9 iulie.

Prinţul George urmează cursurile şcolii Thomas’s Battersea din sudul Londrei, unde taxa anuală este de 18.000 de lire.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a va fi cel de-al 43-lea monarh în linia succesorală. El va domni după Prinţul de Wales, care va fi urmat de William.

Sursa: Twitter/Kensington Palace