A picat Netflix: Mesajul gigantului american

A picat Netflix: Mesajul gigantului american
Foto: Pixabay

Colecțiile de fime de pe platforma Netflix nu au putut fi accesate timp de oră şi jumătate la nivel mondial, în mai multe ţări, unde utilizatorii nu au putut să vadă filme şi seriale.

Pe aplicaţia site-ului gigantului american a apărut, miercuri seara, un mesaj care anunţa ”conectare imposibilă la Netflix”; abonaţii francezi, britanici sau germani au semnalat pana, imediat după ora 21.00 (ora României).

 Netflix a confirmat deranjamentul

Incidentul a fost rezolvat către ora 22.30 (ora României).

”Ne confruntăm în prezent cu probleme de streaming pe toate aparatele. Lucrăm pentru a rezolva problema. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri”, a anunţat platforma. ”Depunem eforturi să vă propunem emisiuni de televiziune şi filme pe care vreţi să le vedeţi, când vreţi voi, dar în rare ocazii suferim o pană a serviciului”, s-a transmis pe platforma amintită.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)