WhatsApp NU MAI FUNCȚIONEAZĂ: Milioane de utilizatori, AFECTAȚI! Probleme MAJORE în aplicaţie

WhatsApp NU MAI FUNCȚIONEAZĂ: Milioane de utilizatori, AFECTAȚI! Probleme MAJORE în aplicaţie

WhatsApp, serviciul de mesagerie deţinut de Facebook, s-a confruntat cu perturbări de server duminică seara.

MEGA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DEZBRĂCATĂ COMPLET: ȘI-A MÂNGÂIATZONELE INTIME ȘI A INTRAT ÎN… (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Oamenii au înregistrat probleme în trimiterea şi primirea mesajelor de tip note vocale sau imagini. Mesajele text şi link-urile fiind trimise în timp real şi fără probleme, după cum relateazăMirror.

DESPĂRȚIREA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)

Cele mai mari probleme au fost înregistrate în Europa, însă şi o partea din America de Sud şi Asia s-au confruntat cu aceste perturbăride server.

SCANDAL MONSTRU ÎN SHOWBIZ! ANDREEA BĂLAN, UMILITĂ PE INTERNET. MINCIUNILE AU IEȘIT LA IVEALĂ. FANII SUNT ÎMPIETRIȚI DE UIMIRE

Pe reţelele sociale, utilizatorii aplicaţiei WhatsApp au scris sute de reacţii, precum„Nu pot posta imagini si nici nu pot trimite stickere pe WhatsApp.”,„Acel moment cand veniti pe Twitter doar pentru a afla ca nu doar WhatsApp-ul tau are probleme.”,„Ce este in neregula cu WhatsApp? Nu pot posta imagini video si note vocale.”după cum relatează Sport.ro.

ȘTIREA MOMENTULUI! SE ÎNTÂMPLĂ CHIAR ACUM ÎN CASA ÎN CARE A MURIT CRISTINA ȚOPESCU! VECINII SUNT ÎNGROZIȚI

Whatsapp este cea mai populară aplicaţie de chat la acest moment, aceasta fiind până acum descărcată de peste 5 miliarde de ori pe Android, din magazinele Google Play şi având peste1,5 miliarde de utilizatori în întreaga lume,potrivit Profit.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe