Ai instalată aplicația WhatsApp? Veste importantă pentru toți utilizatorii: Ce se va întâmpla cu mesajele șterse

Ai instalată aplicația WhatsApp? Veste importantă pentru toți utilizatorii: Ce se va întâmpla cu mesajele șterse
Foto: Pixabay

WhatsApp își modifică, din nou, funcția de ștergere a mesajelor. WhatsApp lucrează la o remediere care le va permite utilizatorilor să readucă în chat mesajele pe care le-au șterse accidental.

Indiferent de sistemul de operare pe care telefonul tău îl are, Android sau iOS, aplicația WhatsApp poate fi suportată. WhatsApp sau Messenger sunt două aplicații care te țin „aproape” de cei dragi și viața fără ele aproape că nu poate fi imaginată.

Ce se întâmplă cu mesajele șterse de pe WhatsApp

Din acest moment, aplicația de mesagerie, WhatsApp, te va scapa de grija de a rescrie un mesaj pe care l-ai șters din greșeală. A fost făcută o nouă actualizare care te va ajuta să restabilești mesajul dacă ai apăsat din greșeală pe „Șterge pentru mine”.

Funcția „Anulați” este o altă funcție la care compania a început să lucreze. Pe lângă aceasta, WhatsApp vrea să includă o opțiune pentru a-ți ascunde starea „online”, notează Spy News.

Alte noi funcții lansate de aplicație

Aplicația WhatsApp, deținută de Meta, are în plan o mulțime de alte actualizări pe care vrea să le facă până la final de an.

Una dintre ele ar fi opțiunea de a părăsi un grup fără a înștiința ceilalți membri. WhatsApp mai pregătește și o modalitate de a ascunde starea ta de pe aplicație, „Last Seen” de anumite contacte. Reprezentanții companiei au menționat că aceste modificări necesită timp de pregătire.

Modificări deja făcute de WhatsApp

Până acum au fost făcute modificări majore ale aplicației.  Pe lângă lansarea reacțiilor emoji și introducerea unei modalități de a accelera mesajele vocale, platforma a început să permită utilizatorilor Android să-și transfere istoricul din chat pe iPhone, și invers.

De asemenea, a fost introdusă modificarea cu privire la mesajele șterse din greșeală.

Urmăriți B1TV.ro și pe