WhatsApp opreşte capturile de ecran şi măreşte timpul de ştergere pentru mesajele trimise din greşeală

WhatsApp opreşte capturile de ecran şi măreşte timpul de ştergere pentru mesajele trimise din greşeală
Foto: Pixabay

Mesageria WhatsApp anunţă lansarea unor noi funcții.

Printre actualizările amintite se numără ascunderea stării de pe aplicație „Last Seen” de anumite contacte dar și posibilitatea de a părăsi un grup fără a anunța alți utilizatori.

Statusul online permite întregii liste de contacte să vadă dacă cineva este activ; noua actualizare va permite alegerea persoanelor care pot vedea starea pe care o setezi.

Astfel, dacă nu vrei ca cineva să afle că îi ignori mesajul, poți face o setare specială pentru acel utilizator.

Cealaltă actualizare va permite părăsirea grupurilor “în tăcere”, fără ca membrii acestora să fie anunţaţi.

Actualizări ale mesageriei

De la începutul anului, cum spuneam, WhatsApp a făcut schimbări majore: pe lângă lansarea reacțiilor emoji și accelerarea de mesajele vocale, platforma a început să permită utilizatorilor Android să transfere istoricul din chat pe iPhone și invers.

Timpul la funcţia de ştergere a mesajelor trimise din greşeală a crescut

Printre schimbările menţionate, de semnalat este şi creşterea timpului pe care îl au la dispoziție utilizatorii, după apăsarea butonului de trimitere:  acesta creşte până la două zile şi 12 ore sau 60 de ore!

WhatsApp va lansa cele două funcții luna aceasta

WhatsApp a menţionat că urmează să o lanseze în curând.

Aplicaţia are în faza de testare şi o modalitate de a bloca utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor „View Once”.  Adăugarea acestei modalități de blocare a capturilor de ecran va împiedică utilizatorii să salveze sau să partajeze informații sensibile cu alte persoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss
18:43 - Rareș Bogdan, la Strasbourg: Nu ne obligați să jucăm și noi dur! Blocarea României în afara Schengen este o nedreptate față de un popor profund european
18:24 - David Popovici îi va onora memoria lui Cătălin Hîldan. Gestul făcut de marele campion la înot în ziua în care se împlinesc 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan” (VIDEO)
18:22 - Cu ce probleme se confruntă Antonia. Situația este mai gravă acum decât în adolescență: „Viața merge înainte!”
18:13 - Marian Godină „se gândește” dacă ar putea renunța la traiul de bugetar pentru că ar „putea face mai mult în privat”. A produs indignarea multor români care trăiesc din venituri mult mai mici
18:03 - O mașină de lux furată din Germania a fost găsită la Crăcăoani, în județul Neamț
17:51 - Niculina Stoican a fost sunată de amanta soțului ei. Interpreta de muzică populară a spus tot: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”
17:49 - Bianca Drăgușanu, contrazisă răspicat după declarațiile controversate: „Viața e frumoasă și când tu ai 1,57, iar soțul are Octavia”