Aplicația WhatsApp nu a funcționat câteva ore în această dimineață, românii și-au păstrat simțul umorului: „Whatsapp nu mai poate fi interceptat, vorbiți acum!”

Aplicația WhatsApp nu a funcționat câteva ore în această dimineață, românii și-au păstrat simțul umorului: Whatsapp nu mai poate fi interceptat, vorbiți acum!
Foto: Pixabay

Potrivit companiei Meta, care deţine aplicaţia, WhatsApp este folosită de peste două miliarde de oameni din întreaga lume. Cele mai multe probleme în țara noastră au fost înregistrate în Bucureşti, însă probleme cu aplicația au fost raportate şi din Iaşi, Oradea sau Cluj-Napoca.

Utilizatorii aplicației WhatsApp au postat comentarii amuzante pe Facebook: „Whatsapp nu mai poate fi interceptat, vorbiți acum!”

Toată lumea pare că a fost afectat[ într-un fel sau altul de defecțiunea META însă mulți utilizatori au ales să facă haz de necaz: „Și… cum e viață fără WhatsApp?” sau „Pentru că whatsapp necooperant, comunicarea în cuplu s-a întors la forma primară: mailul. Nu am fost chiar atât de sălbatici încât să ne sunăm”, „Rușii sunt de vină”; „A picat WhatsApp. Acum e momentul să ieșiți din grupurile enervante” și „Căderea WhattsApp a fost pusă la cale de bărbați, într-o încercare disperată de a evita întrebarea: De ce nu mi-ai scris toată ziua?”.

Rapoarte cu problemele aplicației WhatsApp au fost înregistrate şi în SUA, de peste 7.000, în Italia, de peste 17.000, în Marea Britanie, de peste 43.000 şi în Franţa, de peste 4.000.

Primele probleme ar fi apărut la discuțiile din grupuri, după care nici în mesageria privată nu au mai putut fi trimise și primite mesaje.

„Suntem conștienți de faptul că mai mulți oameni întâmpină probleme la trimiterea mesajelor și ne străduim să restabilim WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”, a spus pentru Reuters un reprezentant al META, compania care deține WhatsApp.

Urmăriți B1TV.ro și pe