Aplicațiile mobile – cel mai rapid și convenabil mod de a cumpăra în magazinele preferate

Aplicațiile mobile - cel mai rapid și convenabil mod de a cumpăra în magazinele preferate

Cu branding îmbunătățit, personalizare și interacțiune cu utilizatorul, aplicațiile mobile sunt lider pe piață. La nivel global, acestea au câștigat teren, în special în comerțul electronic. Statisticile arată că 79% dintre utilizatorii de smartphone-uri au cumpărat online de pe dispozitivele lor mobile. Aplicațiile mobile sunt mult mai rapide decât site-urile web. Nici măcar un site mobil receptiv bine îngrijit și optimizat nu se poate potrivi cu viteza unei aplicații.

Aplicațiile mobile oferă conținut adecvat clienților și experiență personalizată

Clienții au mai multă afinitate față de experiența personalizată de cumpărături. Beneficiul funcțional pe care îl au aplicațiile este capacitatea de a stoca date local și de a prelua instantaneu setul de date relevant.

Să presupunem că îndrăgiți cumpărăturile online cu epantofi.ro și căutați o pereche de încălțăminte pentru un eveniment important, pentru sală, pantofi de vară sau de iarnă. În aplicația epantofi.ro veți găsi încălțăminte pentru orice ocazie, rapid și convenabil.

Procesul de cumpărare și interfața ușor de utilizat vă vor ajuta să găsiți și să cumpărați pantofi la modă care se potrivesc perfect. Chiar dacă nu se potrivesc, nu vă faceți griji, puteți accesa serviciul ePantofi retur, iar mulțumită aplicației puteți returna produsele gratuit.

Totuși, puteți scăpa de acest inconvenient datorită sistemului avansat esize.me, cu ajutorul căruia puteți găsi mărimea adecvată cu ușurință. Puteți efectua scanări 3D ale piciorului în peste 200 de locații din România și le puteți salva în aplicația pentru mobil epantofi.ro. Puteți salva mai multe scanări în aplicație pentru a avea mereu la îndemână mărimile celor dragi. Mai mult, aplicația vă va reaminti când trebuie să cumpărați încălțăminte nouă copilului dumneavoastră.

În aplicația epantofi.ro veți găsi cu ușurință modelele de încălțăminte, gențile și accesoriile la care visați, datorită filtrelor funcționale și scanner-ului pentru codul de bare. De asemenea, aplicația vă ține la curent cu ultimele tendințe și cu cele mai bune promoții sau cel mai recent cod reducere ePantofi.

Aplicațiile mobile ajută ca produsele potrivite să ajungă la clienții potriviți

Aplicația mobilă oferă posibilitatea de personalizare pentru ca utilizatorii să își stabilească preferințele.

În funcție de preferințele dumneavostră, furnizarea de recomandări în timp real și oferte filtrate de produse simplifică procesul de cumpărare. Fiind înconjurați de produse și servicii relevante, este mai ușor să luați o decizie. Și mai rapid.

Închipuiți-vă că tocmai ați descoperit gama fashion a magazinului online Modivo, care include peste 500 de mărci și în jur de 130 de mii de produse într-un singur loc. Portofoliul include îmbrăcăminte, încălțăminte, genți de mână, accesorii, lenjerie, bijuterii, însă pe dumneavoastră vă interesează, de fapt, colecția Modivo rochii. V-ați putea pierde printre miile de articole.

Din fericire, există opțiuni de a concentra atenția asupra zonelor de interes direct. Printre avantajele folosirii aplicației Modivo se numără realizarea rapidă a comenzilor, conținut personalizat, motor de căutare precis. În aplicația Modivo aveți acces la istoricul achizițiilor și puteți crea o listă cu produsele dumneavoastră preferate.

De asemenea, vă așteaptă promoții speciale, iar utilizatorii aplicației Modivo sunt primii care primesc informații despre reduceri pe site, dar și acces anticipat la reduceri. Pe lângă un cod reducere Modivo la prima achiziție în aplicație, puteți profita de reduceri cu o zi înainte de începerea oficială a tuturor campaniilor promoționale

Astfel, utilizarea diferitelor caracteristici ale aplicațiilor mobile poate oferi o experiență excepțională de cumpărături, de care vă puteți bucura și atunci când faceți cumpărături pentru animale. Un exemplu în acest sens este zooplus România, magazin specializat în produse și accesorii pentru animale. 

Aplicația zooplus vă vine în ajutor pentru a cumpăra online produsele necesare animalului dumneavoastră de companie, chiar și când nu sunteți în fața computerului. Găsiți cu ușurință toate bunurile de care aveți nevoie. Scrieți ce căutați în câmpul de Căutare, iar aplicația vă ajută cu sugestii, multe filtre și cod de bare, să găsiți exact produsele potrivite.

Comandați ușor și rapid fără să pierdeți mult timp alegând aceleași produse comandate anterior, folosind opțiunea de Re-comandare. Această funcție a aplicației zooplus vă dă posibilitatea să repetați orice comandă și poate fi utilă când achiziționați regulat hrana pentru animale.

Utilizatorii aplicației zooplus se bucură de oferte și campanii exclusive și acumulează zooPuncte la fiecare comandă plasată prin intermediul aplicației. zooPunctele pot fi transformate ușor în produse din Magazinul de Recompense. Folosiți secțiunea my zooplus pentru a vă administra comenzile și datele personale și profitați de avantajele aplicației.

Avantaje la cumpărături prin aplicația mobilă

Pe lângă posibilitatea de a căuta produse, precum și de a crea și urmări comenzi din confortul casei, puteți lua decizii de cumpărare mai rapide și mai informate. Actualizări instantanee, notificări, livrare și retur gratis, prețuri avantajoase, coduri de reducere. Acestea sunt unele dintre cele mai convingătoare motive de a folosi aplicația mobilă a magazinului preferat.

Notificarea este o modalitate excelentă de a ține utilizatorii la curent cu ofertele și sezoanele de reduceri viitoare. Oferirea de coduri de reducere sau livrare gratuită, de strategii consistente de rambursare și alte avantaje conduc către o experiență de cumpărături ideală.

Familiarizarea cu această tehnologie și cu utilizările ei poate ajuta la simplificarea procesului de cumpărare și chiar vă ajută să economisiți, dat fiind ca multe aplicații ale unor magazine rulează programe de loialitate și oferă recompense.

Urmăriți B1TV.ro și pe