ASUS a lansat în România noile tablete Transformer Pad (VIDEO)

ASUS a lansat, luni, în România noua generație de tablete Transformer Pad. Alături de TF700T, a fost prezentat și Padfone, un hibrid care încorporează trei echipamente într-unul singur: un telefon inteligent, o tabletă cu stilou digital cu rol de headset și un notebook. Din noua serie, prima tabletă care a intrat pe piața românească este ASUS Transformer Pad TF300T, disponibilă la un preț de aproximativ 1.850 lei cu TVA.

Modelul superior ASUS Transformer Pad TF700T va ajunge în România săptămâna aceasta, prețul situându-se în jurul a 2799 lei, inclusiv TVA. Tableta are un ecran Super IPS+ de 10.1” cu o luminozitate de 600nit și rezoluție FullHD 1920×1200, beneficiind de protecția sticlei Gorilla Glass2. Modelul dispune de un procesor NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 la 1.6GHz (sau 1.7GHz când rulează aplicația pe un singur nucleu), iar camera foto principală are un senzor de 8MP, diafragma de F2.2, lentile cu 5 elemente, funcție auto-focus și blitz LED.

ASUS Transformer Pad Infinity
Similar celorlalte tablete din familia Transformer Pad, Infinity beneficiază de un dock mobil. Cea mai importantă schimbare la această tabletă este ecranul Full HD.

Inima modelului Transformer Pad Infinity este procesorul NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 quad-core care conține 12 nuclee grafice GeForce. Nucleul suplimentar este eficient din punct de vedere energetic și poate prelucra sarcini mai puțin solicitante precum modul de așteptare activ, muzică, filme, fiind transparent sistemului de operare și aplicațiilor.

Procesorul lui Transformer Pad Infinity rulează la 1.6GHz, iar tableta dispune de un ecran cu aspect 16:10, rezoluția nativă 1920 x 1200 și unghi larg de 178 grade. Tehnologia Super IPS+ integrată în ecran permite buna operare a tabletei atât în interior, cât și în spațiile deschise, luminoase. Camera frontală de 2MP și camera principală cu diafragmă F/2.2 și lentile cu 5 elemente sunt integrate în carcasa ultra-subțire de 8.5mm. Exteriorul beneficiază de un finisaj metalic pus în valoare de culorile gri ametist și auriu-șampanie.

Pentru a pune în lumină lansarea tabletei Infinity, a fost creat un clip care detaliază specificațiile tehnice ale acesteia:


ASUS Transformer Pad Infinity:

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_20803').select();" id="embed_text_20803" />
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe