Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la tablete și magazinele care le oferă

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la tablete și magazinele care le oferă

Evenimentul Black Friday, sau Vinerea Neagră, este așteptat anual de milioane de români. Următorul eveniment este programat la jumătatea lunii noiembrie și sunt așteptate numeroase surprize.Anul2020 marchează ediția cu numărul 10 a campanieiorganizată pe plan local. Românii s-au adaptat rapid la campanie. De atunci, în fiecare an, avem parte de și mai multe reduceri și stocuri de produse pregătite să fie epuizate.

Tabletele sunt categoria care ofera surprize foarte placute cumparatorilor: retailerii au aplicat intotdeauna reduceri considerabile chiar la produsele lansate in anul curent! Acest fapt se traduce si prin vanzari record la aceasta categorie, pentru ca tableta a devenit un substitut excelent atat pentru telefon, cat si pentru laptop. Un tool extrem de versatil si cautat de pasionatii de tehnologie, tableta este cadoul ideal pentru copii si parinti (cu precadere in perioada Sarbatorilor de iarna care urmeaza imediat dupa Black Friday).

Cele mai așteptate reduceri la tablete

Redăm mai jos cele mai importante reduceri la tablete care se vor regăsi cu siguranță în lista comercianților:

1.Apple iPad 9.7″, 32GB, Wi-Fi

iOS 10 este cel mai avansat, mai intuitiv si mai sigur sistem de operare mobil din lume. Poti sa primesti un mesaj text pe iPhone si sa raspunzi de pe iPad. Si poti face backup automat pentru fisierele tale cu iCloud.

Touch ID iti permite sa-ti deblochezi iPad-ul instantaneu si sa-ti securizezi datele private din aplicatii cu ajutorul amprentei.

2.Tableta Samsung Tab A T585, 10.1″, Octa-Core 1.6 GH

Conectati-va prin Wi-Fi Direct pentru a partaja si a viziona continut intre televizor si tableta, fara a mai fi nevoie de cabluri intinse in dezordine.

Fotografiati rapid in conditii de iluminare scazuta cu camera principala de 8MP f/1.9 cu focalizare automata, tableta fiind capabilă să surprindă imagini și în modurile optionale HDR si Pro Mode.

3.Tableta Lenovo Tab 3 TB3-X70F, 10.1”, Quad-Core 1.3 GHz

Are un procesor puternic și o cameră foto pe măsură. Autonomia de lucru este de până la 12 ore. Această tabletă rulează pe un sistem de operare Android 6.0.

Black Friday, tot mai popular printre români

Potrivit unei cercetări realizată de Kantar România, anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă. Fie că vorbim despre telefoane, tablete, televizoare, electrocasnice, gadget-uri sau chiar haine, toate vor avea un preț mai redus decât în orice perioadă a anului.

In functie de nevoi, de Black Friday 2020 veti putea cumpara tablete performante, care sa dispuna de un procesor puternic si o rezolutie mare a ecranului. Chiar si cei mai pretentiosi utilizatori de tehnologie vor gasi modelul potrivit.

Tags: