Cauţi o administrare digitală şi transparentă pentru blocul tau? Nexus Bloc este soluţia dorită !

Cauţi o administrare digitală şi transparentă pentru blocul tau? Nexus Bloc este soluţia dorită !

Am lansat pe piaţă un sistem de administrare al blocurilor exclusiv digital, dorind în acest fel să scăpăm de toate neplăcerile şi deficienţele unui sistem de administrare clasic, învechit, plin de proceduri greoaie şi costisitoare.

Totul la un click distanţă. Aşa cum e normal.

Practic, Nexus Bloc va gestiona şi administra blocul dumneavoastră în aşa fel încât veţi constata o rapidă îmbunătăţire a nivelului de trai, o scădere a costurilor administrative, dar şi o transparenţă fără precedent aplicată întregului proces.

Administrare imobil digitală, transparentă, conform standardelor europene? Desigur, totul se face exclusiv online: Simplu. Eficient. De încredere.

Totul va fi extrem de uşor de folosit, având în permanenţă avizierul digital online, extrem de detaliat, pe care-l poţi accesa oricând, din orice locaţie.

Suplimentar absolut toate informaţiile sunt ţinute la un loc, updatate şi generate automat, fără niciun fel de eroare umană la mijloc, aşa cum se întâmplă extrem de frecvent într-o administraţie clasică.

Casierul nostru îşi desfăşoară activitatea, deasemenea, într-un mod extrem de eficient şi rapid, deoarece este dotat cu imprimantă mobilă, iar tipărirea chitanţei o va face direct din softul Nexus Bloc, astfel ca nu are timpi morţi în a scrie chitanţa clasică, a verifica listele, iar greselile umane sunt practic eliminate.

Spunem deasemenea adio vechilor Registre Clasice care zăceau prăfuite şi uitate într-un sertar de vechiul administrator, ele devenind acum digitale, astfel ca:

 • Registrul de casă este completat automat, iar soldurile actualizate
 • Restanţele şi penalizările sunt calculate automat în conformitate cu legea
 • Fiecare încasare este procesată automat în calculul restantelor şi al penalizărilor
 • Modul de calcul al penalizărilor este explicat în fişa apartamentului
 • Poţi vizualiza încasările efectuate la o anumită data sau pentru o anumită perioadă de timp, iar situaţia soldurilor conţine informaţii detaliate, stocate în serverele Nexus Bloc, care sunt concepute să aiba un sistem de Back-up foarte bine pus la punct.
 • Avem control total asupra situaţiei financiare până la ultimul ban
 • Accesam şi-ţi detaliem situaţia cu orice informaţie suplimentară ai nevoie,
  despre orice element
 • Situaţia soldurilor este generată automat lunar, dar şi la cerere
 • Balanţa rămâne permanent echilibrată
 • Totul este făcut în conformitate cu prevederile legale actualizate

Mai mult decât atât, şi extrem de important, încasările fiind digitale (noi ne dorim sa eliminam pe cât se poate încasarea cash), banii sunt viraţi direct în contul Asociaţiei Dvs.

In cadrul pachetelor de administrator bloc complet monitorizam lunar starea tehnică şi estetică a clădirilor administrate, urmând ca rapoartele de verificare să fie înaintate asociaţiei pentru efectuarea reparaţiilor sau remedierilor necesare, astfel contribuind decisiv la dezvoltarea condiţiilor necesare pentru o funcţionare optimă, asigurând prosperitatea blocului pe termen lung. Acest serviciu de administrare tehnică este pentru moment disponibil doar în Bucureşti, ulterior dorind să-l dezvoltăm în toata ţara.

La blocurile administrate mentenanţa, renovarea scărilor, reparaţiile, dar şi mentenanţa propriu-zisă se face cu firma parteneră Top Renovare. Totodată serviciile dorite de unii proprietari pentru renovare apartament se pot efectua tot cu firma în cauză, în cele mai bune condiţii şi la o calitate ce respectă toate standardele de execuţie şi siguranţă.

Iar daca te-ai decis să lucrăm împreună şi te simţi epuizată după atâtea informaţii, îţi recomandam pentru o remodelare corporala cel mai bun salon profesionist din zona Dorobanti / Piata Victoriei – Sector 1 si anume – Abba Salon, oaza ta de relaxare din inima Bucureştiului.

Împreună vom realiza un serviciu impecabil de administrare al blocului / imobilului, garantat.

Ne puteţi contacta la:

www.nexus-bloc.ro  |  [email protected]  |   0775 244 241

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră