Digi RCS-RDS aduce o surpriză pentru toţi abonaţii. Serviciul de care beneficiezi gratis

Digi RCS-RDS aduce o surpriză pentru toţi abonaţii. Serviciul de care beneficiezi gratis

Digi RCS-RDS, unul dintre ce mai importanţi jucători de pe piaţa de telecomuncaţii din Romania, vine cu o nouă surpriză pentru abonaţii săi. Oferă un nou serviciu gratis.

Despre ce serviciu este vorba?

Gigantul din IT&C îşi sfătuieşte clienţii să-şi facă un cont pe site-ul companiei. De ce? Pentru că astfel pot beneficia de servicii personalizate. Cel mai probabil vorbim despre o personalizare a ofertelor in functie de serviciile pe care le au deja clientii, astfel incat ei sa poata avea parte de reduceri mai multe, la nevoie. De asemenea, Digi RCS-RDS le recomandă utlizatorilor să activeze factura online, conform idevice.ro.

De ce face Digi aceste oferte?

Compania în telecomuncaţii îşi doreşte ca tot mai mulţi abonaţi să intre în era digitală. Digi încearcă, probabil, să elimine facturile în format fizic, pentru că nu este pentru prima dată când îşi promovează serviciile pe care le oferă online. RCS-RDS permite foarte simpla creare a unui cont in cadrul website-ului sau, asa ca n-ar trebui sa aveti probleme din acest punct de vedere, ceea ce va simplifica viata.

Tags: