DIGI RCS-RDS. Serviciul GRATIS pe care îl obţin toţi românii

DIGI RCS-RDS. Serviciul GRATIS pe care îl obţin toţi românii

DIGI RCS-RDS vine cu un serviciu gratis pentru toţi românii. Operatorul în telecomunicaţii ne permite să observăm LIVE ceea ce se întâmplă în mai multe zone din ţară, fără să ne deplasăm de la noi de acasă.

Digi RCS-RDS. Anunţ vital pentru toţi românii de la gigantul IT&C: iată ce primesc gratuit!

Cum poate face asta DIGI RCS-RDS?

Gigantul IT&C a realizat n serviciu special pe care il ofera gratuit pentru toti romanii, acesta avand denumirea Digi Live, si constand intr-o retea de camere web amplasate in diverse locatii din Romania, ele putand fi accesate de oricine, fara restrictii.

Coronavirus | Studiu: Pacienții asimptomatici contaminează obiectele din jurul lor

Cum funcţionează sistemul LIVE de camere web?

Digi Romania a dezvoltat acest sistem de camere LIVE, pe care îl ogeră gratuit românilor. Toate camerele web ale celor de la DIGI RCS-RDS sunt accesibile gratuit din orice retea de telecomunicatii, de pe orice fel de dispozitiv, deci puteti sa urmariti totui inclusiv de pe telefoane, sau tablete, ori chiar din afara tarii, totul direct din website-ul operatorului, scrie idevice.ro.

Pentru mai multe informaţii privind gratuităţile de la Digi Romania, accesaţi site-ul lor.

Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”