DIGI RCS-RDS primeşte o LOVITURĂ de la Telekom chiar înainte de a cumpăra o „bucată” din grupul german

Telekom se pregăteşte de plecarea din România, iar concurenţii de la Orange şi DIGI RCS-RDS au pus ochii pe operaţiunile nemţilor în ţara noastră.

ORANGE se luptă cu DIGI RCS-RDS pentru achiziţii importante din TELEKOM

Telekom se lasă însă greu cumpărată şi chiar reacţionează dur pe piaţa telecomunicaţiilor. Cum? Grupul din Germania a reuşit să atragă mai mulţi abonaţi. Cei de la Telekom au atras prin portare in reteaua mobila peste 20.000 de clienti, pentru un total de aproape 200.000 in primele 9 luni ale acestui an, o cifra consistenta care o ajuta extrem de mult, scrie idevice.ro.

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: Veşti proaste pentru clienţii care fac abuzuri

Acum, Telekom a ajuns la 4.5 milioane de clienti pentru divizia de servicii mobile, cu 200.000 mai putin decat in T2 2019, insa continua sa atraga prin portare in retea peste 200.000 in fiecare an, fiind la concurenta cu cei de la RCS-RDS in momentul de fata.

ANCOM a lansat o aplicaţie cu care se poate verifica dacă serviciul de internet utilizat se ridică la calitatea prevăzută în ofertă şi în contractul încheiat

Telekom negociaza totusi foarte dur cu Orange si cu Digi RCS-RDS pentru vanzarea celor doua divizii de telecomunicatii, si vrea sa obtina cat mai multi bani pe ele, dorind deasemenea sa scape si de toti clientii pe care-i are in tara.

DIGI RCS-RDS: Cel mai UTIL serviciu GRATIS pentru toţi abonaţii, ţinut aproape SECRET