DIGI RDS-RDS oferă o gratuitate de care majoritatea abonaţilor nici nu ştiau

DIGI RDS-RDS oferă o gratuitate de care majoritatea abonaţilor nici nu ştiau

Digi Romania vine cu o nouă surpriză pentru abonaţii săi. Compania specializată în telecomuncaţii le oferă oamenilor şansa de a beneficia de Internet şi la mare distanţă de casă, dar tot în baza abonamentului semnat cu societatea despre care discutăm.

Ce oferă Digi gratuit?

DIGI Romania le ofera tuturor clientilor Digi Net Fiberlink posibilitatea de a beneficia de DNS Dinamic gratuit pentru conexiunea lor de internet, ceva ce alti operatori nu ofera acum. Vorbim despre o adresa de tipul celor de internet care este asociata tot timpul IP-ului cu care se face conectarea la internet prin reteaua celor de la DIGI Romania, iar el este esential pentru ce care vor sa se conecteze de la distanta la calculatorul, sau routerul, lor pentru orice au nevoie, anunţă idevice.ro.

Cum te poţi conecta de la distanţă la routerul de acasă?

DIGI Romania ofera posibilitatea de a face un DNS Dinamic folosind domeniul de internet go.ro, cel pe care RCS & RDS il detine de foarte multa vreme, dar despre care nu foarte multa lume stie. Clientii care vor sa beneficieze de acest serviciu vor avea posibilitatea de a isi alege un subdomeniu care va fi atribuit conexiunii lor de internet prin acel DNS Dinamic pe care DIGI Romania il va activa de fiecare data cand ne conectam la infrastructura sa.

Tags:
Ultima oră
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)