eMAG Black Friday 2021 şi-a stabilit data la care va avea loc. Ce oferte a pregătit retailer-ul online

eMAG Black Friday 2021 şi-a stabilit data la care va avea loc. Ce oferte a pregătit retailer-ul online
De ce a mutat eMAG Black Friday 2021 de la sfârșitul lunii noiembrie la jumătatea lunii?

eMAG Black Friday 2021 va avea loc, aşa cum ne-am obişnuit în fiecare an, în luna noiembrie. Dar la ce dată? Pe data de 12 noiembrie 2021.

De ce a mutat eMAG Black Friday 2021 de la sfârșitul lunii noiembrie la jumătatea lunii? Probabil că explicaţia ţine de factori specifici României, care ar putea oferi o organizare mai bună.

De exemplu, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt sărbători naționale (Sfântul Andrei și Ziua Națională a României), iar în aceste condiții, multe dintre livrări ar putea suferi întârzieri, în urma a două zile în care curierii nu ar livra. Și chiar dacă ar livra, mulți clienți nu ar fi acasă, fiind plecați probabil în vacanță.

eMAG Black Friday 2021 ţine cont de vreme?

Poate că administratorii retailer-ului online au ţinut cont şi de situaţia meteorologică din România. La sfârșitul lunii noiembrie sau început de decembrie, vremea începe să se schimbe, cu drumuri blocate de zăpadă și condiții de drum grele. Astfel, având un avans de două săptămâni, eMAG ar putea livra grosul comenzilor de Black Friday înainte ca situația să se înrăutățească.

Black Friday 2021 va incepe la eMAG în cursul diminetii zilei de 12 noiembrie, asa cum s-a intamplat de fiecare data, in fiecare an, iar atunci vor dispărea toate produsele cu reduceri extrem de mare pentru ca sute de mii de români se trezesc pentru a încerca să beneficieze de oferte.

eMAG Black Friday 2021 va avea o perioada de desfasurare de doar 14 – 15 ore, însă în weekend-ul următor evenimentului cei de la eMAG organizează de obicei un alt eveniment cu reduceri in care produsele nevandute în vinerea neagră sunt oferite cu promoţii ceva mai mici.

Oferte eMag Black Friday 2021 la telefoane şi televizoare

eMAG are una dintre cele mai variate game de produse dintre toate magazinele online din Romania care au la vanzare produse de acest gen, asa ca puteti sa gasiti inainte de Black Friday 2021 cam tot ceea ce v-ar putea interesa sa cumparati in aceasta perioada pentru a va bucura de ofertele grozave.

Oferta acestui retailer este foarte bună şi la telefoane: Samsung GALAXY S21, Samsung GALAXY S21 Plus, Samsung GALAXY S21 Ultra pentru clientii din toata tara care sunt dornici sa nu rateze ocazia de a putea cumpara produse de top la preturi extrem de bune, in magazinul sau online fiind cam toate modelele din aceasta serie care inca este foarte populara.

Oricum, pentru Black Friday 2021, eMag aduce solduri la mai multe categorii de produse și livrare flexibilă, datorită rețelei de cutii easybox, care permit livrarea la orice oră. În doi ani, această rețea a crescut de la 200 la 2.000 de unități în România. Anul trecut, eMAG spune că a înregistrat 12,4 milioane de vizite pe site, iar în primul minut au fost comandate 8.260 de produse.

Ultima oră
20:10 - Valeriu Gheorghiță, despre varianta de coronavirus descoperită în Africa de Sud: Ne îngrijorează foarte mult. Se estimează probabil un potențial crescut al acesteia de a ocoli cel puțin parțial răspunsul imun (VIDEO)
20:10 - Momente grele pentru Will Smith, petrecute alături de Serena și Venus Willims: „Au fost cele mai groaznice două ore din viața mea” (VIDEO)
20:00 - Thriller la tragerea la sorți pentru baraj. Cupa Mondială din Qatar 2022 va fi fără Portugalia sau Italia, ultimele două campioane europene / România ar fi avut șanse infime la calificare
19:51 - Momente cumplite pentru Delia. Jurata trebuie să decidă soarta concurenților de la XFactor
19:40 - Adrian Câciu (PSD), noul ministru al Finanțelor: Bugetul pe 2021 l-am găsit cu probleme mari
19:38 - Radu Țincu: Comisia Europeană recomandă suspendarea zborurilor din zona Africii de Sud și carantinarea persoanelor care vin de acolo. Aștept o reacție a Guvernului României (VIDEO)
19:19 - BioNTech/Pfizer evaluează eficiența vaccinului său împotriva variantei de coronavirus descoperită în Africa de Sud. Când vor fi prezentate primele rezultate
19:18 - Radu Țincu: Dacă într-adevăr varianta sud-africană nu mai răspunde la anticorpii pe care îi avem, cel mai probabil va fi necesară o nouă producție de vaccinuri (VIDEO)
19:17 - Lady Panda și-a dat masca jos. Horia Brenciu: „Ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta”
19:16 - Gigi Becali pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor. Oferte din Anglia, Italia și Turcia pentru noua „perlă” de la FCSB