Emil Boc, vedetă internațională pe Twitter după ce și-a anunțat demisia: A fost al optulea cel mai discutat subiect

Emil Boc, vedetă internațională pe Twitter după ce și-a anunțat demisia: A fost al optulea cel mai discutat subiect

Emil Boc este în centrul atenției, după ce și-a anunțat demisia luni dimineață. Dar efectele informației sunt nebănuite, fostul premier ajungând acum vedetă pe Twitter. Mai precis, după ce s-a aflat că nu mai este șeful Executivului, rețeaua de microblogging Twitter ”s-a încins”, scrie Paginademedia.ro. Astfel, la ora 13:00 subiectul demisiei lui Boc a fost al nouălea, apoi al optulea cel mai discutat de pe Twitter la nivel mondial. În primele zece poziții s-au mai regăsit, în același interval orar, subiecte ca #Sexisrealgood și #HowToSurviveAHorroMovie, Happy Birthday Bob Marley.

Emil Boc și-a depus mandatul
Premierul Emil Boc a anunțat, luni dimineaţă, că a luat decizia de a depune mandatul Guvernului, în încercarea de a „detensiona situația politică şi socială” din România.

„Am depus mandatul deoarece nu mă agăţ de putere, pentru mine, contează mai puţin dacă mai rămân în funcţie câteva luni, până la alegerile din noiembrie. Am luat această decizie pentru că nu mă agăț de putere. Trebuie să putem câștiga împreună cu românii în urma eforturilor foarte grele. Am luat decizii foarte grele, cu gândul la viitorul României, nu pentru că am dorit, ci pentru că a trebuit (…) Cred că trebuie să lăsăm locul unui nou Guvern”, a declarat Emil Boc.

Premierul a dorit să-i mulțumească președintelui Traian Băsescu, pentru “un parteneriat corect în inters public”, și foștilor și actualilor miniștri din mandatul său.

Totodată, Emil Boc le-a mulțumit și românilor care, potrivit acestuia, au fost cei care au salvat România de la colapsul economic.

“Vreau să le mulțumesc românilor pentru că au fost aceia care cu adevărat au salvat România, economia și țara de la colapsul economic. Sunt dintre dumneavoastră, mă întorc între dumneavoastră. În criza politică iei decizii mai degrabă cu capul și nu cu inima. Știu că medicamentul pe care l-am dat a avut adesea un gust amar”, a adăugat Boc.

Urmăriți B1TV.ro și pe