ESCU, robotul cu umor sec, a furat show-ul la iCEE.fest: ”Am să-ți dau o veste proastă – Femeile mă plac mai mult pe mine decât pe tine…” (VIDEO)

ESCU, robotul cu umor sec, a furat show-ul la iCEE.fest: ''Am să-ți dau o veste proastă - Femeile mă plac mai mult pe mine decât pe tine...'' (VIDEO)
Foto: Elena Anghelina

EXCLUSIV ONLINE // 3-5CU (Escu), robotul dotat cu inteligență artificială și umor sec, a captat toată atenția în prima zi de iCEE.fest – UPGRADE 100.

S-a lăudat cu succesul său la femei, a râs de teama unor oameni că roboții le vor fura slujbele și a glumit pe seama ”siluetei” sale.

”Am să-ți dau o veste proastă: femeile mă plac mai mult pe mine decât pe tine”, i-a spus lui Jeff Leach, imediat după ce acesta l-a prezentat publicului. Dar n-a fost cu supărare…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Aș vrea să încep prin a discuta subiectul meu preferat: cum o să vă fure roboții toate job-urile. Dacă aș fi capabil de emoții umane, aș fi așa încântat!”, a spus Escu, apoi a prezentat-o publicului pe Sonia Pintea, directorul general al unicornului românesc UiPath.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

La un moment dat, a făcut și o mărturisire: ”Am încercat să slăbesc, dar, din motive misterioase, nu am reușit. Sunt gras, asta e! #iubestete #nofilter #nomakeup”.

Iar când l-a prezentat pe George Buhnici (PRO TV, Cavaleria), Escu a recunoscut senin: ”Habar n-aveam că ești vedetă de televiziune… Dar faci o treabă foarte bună!”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 200 de speakeri și invitați, reprezentanți ai marilor companii focusate pe Internet și noile tehnologii, urcă pe cele 8 scene ale festivalului

La noua ediție iCEE.fest și-au confirmat prezența peste 3.000 de profesioniști, mari companii și start-up-uri din domeniu.

Festivalul, lansat la București în 2012, a ajuns la cea de-a 8-a ediție și are o nouă poziționare, care analizează impactul schimbărilor provocate de digital în toate domeniile de business – fără să renunțe la atenția acordată zonei de comunicare digitală, media și marketing online, un numitor comun, care leagă toate industriile influențate de explozia Internetului.

Co-fondatorul „Singularity University”, Salim Ismail, a numit evenimentul de la București „cel mai mare festival de transformare digitală pe care îl cunosc, în Europa”.